icon

Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western

Backyard Hotel Linnea BW

Charmerende boutiquehotel i Helsingborg

I en smuk bygning fra 1884 bydes du velkommen til Hotel Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western. Her bor du i moderne værelser i et miljø, der er kendetegnet ved historiske indslag og personlig charme. Hotellet har en central beliggenhed i Helsingborg, tæt på såvel hovedbanegården som byens underholdning.

Hvert værelse er en unik oplevelse  

Hotellet har 38 værelser, som alle er indrettet forskelligt. Nogle af værelserne har smukke kakkelovne, og andre har altan. Derudover er værelsesgangene udsmykket med storslåede krystallysekroner, smuk stukornamentering og gulddetaljer.  


Morgenbuffet og konferencelokale  

Når du bor på Hotel Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western, er morgenmad inkluderet i form af en lækker morgenbuffet i hotellets dejlige morgenmadslokale. Hvis du har brug for et separat lokale til et forretningsmøde eller en mindre sammenkomst, er det muligt at booke hotellets mødelokale, som har plads til op til ti personer.  


Seværdigheder og aktiviteter i Helsingborg   Når du besøger Helsingborg som turist, er der masser af ting at se og tage sig til. Byen byder på historiske monumenter, smukke slotte og dejlige naturoplevelser. Du kan for eksempel besøge Kärnan, som er et 700 år gammelt vagttårn og et velkendt symbol for Helsingborg. Det er også værd at besøge Dunkers Kulturhus, Sofiero-haven, frilandsmuseet Fredriksdal og Mariakirken. Desuden ligger Helsingborg kun 20 minutters færgesejlads fra Helsingør, hvis du får lyst til et besøg på den anden side af sundet.

Kundevurderinger: 4,1/5 (601 anmeldelser)
Hotell Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western

Prästgatan 4, 252 24 Helsingborg

Telefon: +46 42372400

E-mail: info@hotell-linnea.se

icon

Fra private boliger til hotel og alt derimellem

I den nuværende hotelbygning har der gennem årene været drevet flere forskellige former for virksomhed såsom frisørsalon, restaurant, blomsterbutik og netop hotel. Oprindeligt var der 13 hotelværelser i den lyserøde del af huset, mens resten var boliger for skuespillere, som arbejdede på det gamle teater på den anden side af gaden. Den brogede skare af tidligere virksomheder i bygningen er en stor del af årsagen til, at hotelværelserne ser så forskellige ud i dag.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area Hotel Linnea BW

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

To børn på op til 7 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Børn skal registreres på bookingen, og barneseng kan forudbestilles mod et ekstra gebyr.


icon
Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 150 SEK pr. dyr pr. nat. Dette skal bookes direkte via hotellet og bekræftes af hotellet.


icon
Parkering

Hotellet råder over et begrænset antal parkeringspladser i et aflåst indendørs parkeringshus på den anden side af gaden, som kan benyttes mod et gebyr på 250 SEK pr. bil pr. nat.


Andre ydelser

 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Renseri
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Wi-fi
 • Print-service tilgængelig
 • Konferencelokaler
 • Parkering ved hotellet

Møder og konference

Hotel Linnéa, Sure Hotel Collection by Best Western har et mindre mødelokale, der egner sig til små konferencer. Lokalet ligger en halv etage oppe ved siden af hotellets morgenmadslokale, hvilket gør det ekstra bekvemt at afholde et morgenmøde.

Konferencebooking

E-mail: info@hotell-linnea.se

Telefon: +46 42 37 24 00

 • Conference Hotel Linnea BW

  Konferencelokale

  iconMax 10 gæster
  icon10 m2

  Et mindre mødelokale, der er holdt i jordfarver og har et naturligt lysindfald. Lokalet har desuden en smuk krystallysekrone og et robust bord med behagelige stole.

icon

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.