icon

Vi opdaterer vor hjemmeside. Gjør din reservation på bestwestern.com hvis du får problemer.

icon

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Exterior Donners Hotell BW

Hyggeligt hotel i hjertet af Visby

Velkommen til den gotlandske perle Visby og dette meget hyggelige og stilfulde hotel! Her bor du behageligt i et pænt værelse eller en rummelig lejlighed tæt på alt, hvad du måtte have lyst til at se og opleve under dit besøg i denne fantastiske verdensarvsby.

Bo i et værelse eller en lejlighed

På Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western kan du enten bo i et behageligt værelse eller samle hele familien eller vennegruppen i en stor lejlighed. Hotelværelserne er enten enkelt- eller dobbeltværelser med flot indretning. Lejlighederne har plads til op til seks personer og er udstyret med bekvemmeligheder såsom køkken og vaskemaskine.


Restaurant, udeservering og orangeri

Hotellet har en restaurant, som i ægte middelhavsånd byder på smage fra både Sverige og Sydeuropa. Om sommeren kan du indtage maden i restaurantens udeserveringsområde, som ligger på en af Visbys skønne brostensbelagte gader. Der er desuden et meget hyggeligt orangeri, som er velegnet til både morgenkaffen og aftendrinken.


Konferencer

Hvis du vil tage hele virksomheden med på konference i Visby, er Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western et glimrende valg. Hotellet samarbejder med Donners Event, som tilbyder mødelokaler med plads til op til 300 siddende gæster og hele 650 stående gæster.


Sommerbyen Visby

Gotland er et fantastisk sted hele året rundt, men er måske mest levende i sommermånederne. Her fyldes Visby og resten af øen af forventningsfulde feriegæster, som soler sig, bader, oplever naturen og nyder byens store udvalg af mad og drikke. Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg ved nogle af øens historiske stenstøtter!

Kundevurderinger: 4,1/5 (498 anmeldelser)
Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Donners plats 6, 621 59 Visby

Telefon: +46 498259890

E-mail: info@donnershotell.se

icon

En middelalderbrønd

Når du bor på Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western, bor du faktisk på et af Visbys første hoteller. Huset stammer fra 1880'erne og står udvendigt helt som originalt. Indvendigt er der flere bevarede detaljer, for eksempel et gammelt boksrum, der i dag fungerer som garderobe, eller middelalderbrønden, som går ned til grundvandet.

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant and Breakfast Area Donners Hotell BW

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Orangeriet Restaurant Donners Hotell BW

Donners restaurant og bar

I hotellets restaurant serveres retter med smage fra både Sverige og Middelhavsområdet. Her kan du få snacks, forretter, hovedretter og søde desserter, som kan nydes sammen med øl, vin, sodavand, cocktails eller mocktails. Både morgenmaden og de øvrige måltider serveres i hotellets orangeri.

Drink Bar Donners Hotell BW

Udeservering

Om sommeren, når temperaturen stiger, og vinden bliver lun og mild, er du velkommen til at benytte hotellets dejlige udeserveringsområde. Her kan du både spise en bid mad og drikke en kølende drink i selskab med gode venner.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder ikke parkering, men der er offentlige parkeringspladser i gaderne rundt omkring hotellet. Priserne varierer alt efter ugedag, tidspunkt og sæson.


Andre ydelser

 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Safety boks

Møder og konference

icon

52

Hotelværelser

icon

4

Mødelokale

icon

650

Bio opstilling

Donners Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western har fire hyggelige og fleksible mødelokaler i et historisk miljø. I samarbejde med Donners Event er det også muligt at afholde arrangementer med op til 300 siddende gæster og hele 650 stående gæster.

Konferencebooking

E-mail: info@donnershotell.se

Telefon: +46 498 25 98 90

 • Eventhall Donners Hotell

  Donners event

  iconMax 650 gæster
  icon293 + 60 m2

  Rummeligt festlokale beregnet til fester, bryllupper, koncerter, foredrag og andre typer arrangementer. Her er en scene, lydanlæg, en fast og flere mobile barer, garderobe og syv toiletter, hvoraf et er handicapvenligt.

 • Meeting Room Rosa Huset Donners Hotell BW

  Konferencesalen

  iconMax 70 gæster
  icon60 m2

  Konferencesalen er et rummeligt og lyst lokale, der er velegnet til større møder og konferencer. Lokalet ligger på anden etage i det lyserøde hus og har en fantastisk udsigt over Donners Plats og Almedalen. Lokalet kan kun nås via en trappe. Toilet og entré er beliggende i samme hus.

 • Conference Grupprum Rosa Huset Donners Hotell BW

  Grupperum 1

  iconMax 15 gæster
  icon20 m2

  Et lyst og hyggeligt grupperum beliggende i tilslutning til konferencesalen. Rummet egner sig til møder og arbejdsgrupper med op til 15 personer. Toilet og entré er beliggende i samme hus.

icon

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.