icon

Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

Exterior

Familieejet hotel i det centrale Karlskrona

Velkommen til Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western – et hyggeligt hotel i Karlskrona med behagelige værelser og en velsmagende morgenbuffet. Med sin centrale placering, blot et stenkast fra Stortorget, er hotellet det perfekte udgangspunkt for dit besøg i verdensarvsbyen ved skærgården.

Unikt indrettede værelser  

Hotellet har 41 værelser, som alle ligger på tredje og fjerde etage i bygningen. Her er enkeltværelser med højt til loftet og dobbeltværelser i forskellige størrelser og design. Værelserne er indrettet i forskellige stilarter af The Home Company. Nogle af dobbeltværelserne har en ekstra sovesofa og har dermed sovepladser til to voksne og et eller to børn.  


Morgenbuffet 

Når du bor på Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western, er morgenmad inkluderet hver morgen i form af en lækker morgenbuffet, som indtages i hotellets morgenmadslokale. Her kan du få både varme og kolde retter og lige så mange kopper kaffe, som du vil have. Takket være hotellets centrale placering har du aldrig langt til byens udvalg af restauranter og caféer til frokost, eftermiddagskaffe og aftensmad.    


Verdensarvsbyen Karlskrona

Karlskrona er på flere måder en ganske særlig by. Den består af 33 forskellige øer, hvoraf centrum ligger på en separat ø cirka seks kilometer fra fastlandet. Her er skærgården konstant nærværende, og byens særlige udformning er årsagen til, at den blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1998. Det kan du blive meget klogere på ved at tage på en af de mange guidede ture rundt i byen. Du må heller ikke snyde dig selv for et besøg på byens vigtigste besøgsmål, Marinmuseum, som fortæller om Sveriges søforsvar de seneste 500 år, forskellige fartøjsmodeller og andet spændende for hele familien.

Kundevurderinger: 3,9/5 (71 anmeldelser)
Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

Landbrogatan 1, 371 34 Karlskrona

Telefon: +46 45519470

E-post: info@hotellaston.se

icon

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


icon
Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kjæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder parkering mod et gebyr på 150 SEK pr. døgn.


Øvrige tjenester

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Udendørs parkering

Møte & konferanse

Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western har ingen traditionelle konferencelokaler, men det er muligt at holde et uformelt møde i hotellets morgenmadslokale.

Konferansebooking

E-post:

Telefon:

    icon

    Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

    En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.