icon

Hotel Petit Skagen Sure Hotel Collection by Best Western

View from the suite

Charmerende hotel i hjertet af Skagen

Hotel Petit Skagen er et hyggeligt lille hotel med skøn atmosfære i en yderst charmerende by. Det berømte Skagenlys bryder igennem vinduerne og overalt er der en stemning af lethed og hygge i det historiske og charmerende hotel. Parkeringsplads kan bookes på forhånd.

Lyst, indbydende og hyggeligt. Det er nogle af ordene som hotellets gæster bruger, når de beskriver det lille charmerende hotel, i hjertet af Skagen. Hotellet har eksisteret siden 1905 og byder på historik og en forståelse for gæsternes ønsker og behov som skinner igennem i ethvert ophold. Her er service og hygge i højsædet på den lille perle.  


Værelser

Værelserne på Hotel Petit er pæne og nydelige og særlig velegnet til to voksne. Værelserne er dejligt lyse, og nogle af dem har egen balkon, ligesom hotellets unikke lejlighed har balkon med udsigt udover den populære ferieby. Værelserne er indrettet i Skagens lyse farver hvor himmel, hav og sand møder hinanden.


Support og service

Om morgenen kan gæsterne nyde den velsmagende morgenmad, inden de bevæger sig ud i området. Al personale er flersprogede og meget behjælpelige. De guider gerne gæsterne til byens mange attraktioner og seværdigheder, ligesom der sælges billetter til Skagen Kunstmuseer.


Ideel placering

Hotellet tilbyder et ideelt udgangspunkt for et berigende ophold på toppen af Danmark, da beliggenheden bogstavelig talt er i hjertet af Skagens charmerende centrum. Hotel Petit Skagen ligger lige ved siden af gågaden og i kort afstand til mange af områdets spændende seværdigheder, såsom Skagens Museum, den tilsandede kirke og Sønderstrand. Her er masser af levende kultur og unik natur indhyllet i det særlige nordlige lys.

Kundevurderinger: 4,5/5 (667 anmeldelser)
Hotel Petit Skagen Sure Hotel Collection by Best Western

Holstvej 4, 9990 Skagen

Telefon: +45 98 441199

E-mail: welcome@hotelpetit.dk

icon
Church Skagen

Unikke seværdigheder indenfor kort afstand

Beliggenhed er altafgørende ved et ophold i Skagen og som gæst på Hotel Petit Skagen opnås ingen bedre beliggenhed. Hotellet er midt i det hele og udenfor døren kan gæsterne hurtigt komme til alle områdets attraktioner. Den tilsandede kirke, havnen, Skagens Museum og Sønderstrand er alle tæt på såvel som Grenen.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Børn under 2 år er gratis i selskab med betalende voksen.


icon
Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt


icon
Parkering

Hotellet har privat parkering uden opsyn. Fra april til oktober opkræves betaling ved parkering. På parkeringspladsen er der 4 ladestandere. Opladning aktiveres via en app, hvor gældende pris også er vist.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Wi-fi
  • Parkering
icon

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.