icon

Best Western Havly Hotell

Havly room double

Historisk hotel i hjertet af Stavanger

Best Western Havly Hotel har taget imod tilfredse gæster i mere end 100 år. Hotellet er indrettet i en varm og maritim stil og har 42 komfortable værelser. Der er også tre mødelokaler med plads til 80 personer.

Værelser og mødelokaler

Hotellet har 42 komfortable værelser. Værelserne er indrettet med blide, rolige farver, og væggene er prydet med kunst, som er inspireret af hotellets spændende historie. Her får man en rolig nattesøvn i kvalitetssenge fra Jensen©. Samtlige værelser har en behagelig lænestol, stort skrivebord, 42" tv med interaktiv fladskærm, minibar og elkedel med et udvalg af gratis kaffe/te. Hotellet har tre mødelokaler med plads til 80 personer. Alle mødelokaler har projektor med lyd, flipover, whiteboard og gratis wi-fi/trådløst internet med nem tilslutning.


Mad og drikke

Best Western Havly Hotell tilbyder morgenbuffet samt beværtning til kursus- og konferencegæster. Hotellets beliggenhed gør det nemt at få en bid mad. Det ligger nemlig et stenkast fra byens madmekka, heriblandt en tostjernet Michelin-restaurant.


Stavanger

Stavangerregionen er måske bedst kendt for den olie, der satte byen på landkortet i 1970'erne. Men regionen byder også på andre energikilder, såsom kunst, kultur, gastronomi og naturkræfter. Byen er præget af små hvidmalede træhuse, den velkendte Fargegata og ikke mindst utallige boligblokke, som er dekoreret med smuk Nuart-gadekunst. Byen byder også på et rigt kulturliv med museer, restauranter og koncertsteder. Ønsker man et adrenalinkick, kan man besøge Kongeparken, som har karruseller og mange andre forlystelser. En vandretur til Preikestolen kan også få det til at krible i maven, og belønningen er en fantastisk udsigt over Lysefjorden.

Kundevurderinger: 3,6/5 (220 anmeldelser)
Best Western Havly Hotell

Valberggt 1, 4006 Stavanger

Telefon: +47 51939000

E-mail: post@havly-hotell.no

icon
details

“Hotellet startede som et sømandshjem. Visionen i 1915 var at skabe et hjem for sømænd, der vendte tilbage efter en lang sejlads. Hotellets rige historie er i dag velbevaret i den maritime indretning.”

Vælg værelse

Mad og drikke

Havly breakfast area

Mad og drikke

Mad og drikke

Best Western Havly Hotell tilbyder morgenbuffet samt beværtning til kursus- og konferencegæster. Det er også muligt at købe mineralvand og snacks i receptionen.  


Morgenmadstider:

Man-fre: 06.00-10.00

Lør-søn: 07.00-11.00


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 16:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Et barn under 12 år må sove gratis i forældrenes seng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


icon
Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men Valberghallen Parkeringshus ligger kun 100 meter derfra.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Safety boks
 • Konferencelokaler
 • Print-service tilgængelig
 • Wi-fi

Møder og konference

icon

42

Hotelværelser

icon

3

Mødelokale

icon

80

Bio opstilling

Hotellet har tre mødelokaler i en varm og traditionel stil med forskellig kapacitet. Udluftning og temperatur kan nemt reguleres i det enkelte mødelokale. Mødelokalerne har projektor, flipover, whiteboard og gratis wi-fi med nem opkobling. Der tilbydes konferencetelefon på anmodning og naturligvis servering i form af koldt bord, smørrebrød/baguetter, frugt og småkager/wienerbrød.

 • Meeting room

  Sal 2

  iconMax 80 gæster

  Mødelokalet har projektor, flipover, whiteboard og gratis wi-fi med nem opkobling. Udluftning og temperatur kan nemt reguleres.

 • Meeting room

  Sal 3

  Mødelokalet har projektor, flipover, whiteboard og gratis wi-fi med nem opkobling. Udluftning og temperatur kan nemt reguleres.

 • Meeting room

  Sal 4

  iconMax 36 gæster

  Mødelokalet har projektor, flipover, whiteboard og gratis wi-fi med nem opkobling. Udluftning og temperatur kan nemt reguleres.

icon

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.