icon

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Terrace

Kulturhotellet med spektakulær udsigt over Oslo

Højt over Oslo, på toppen af Holmenkollen, ligger Voksenåsen, BW Signature Collection, som ifølge hotellet selv har "Sveriges fineste udsigt". Hotellet var engang en gave fra den norske stat til Sverige som tak for humanitær bistand under Anden Verdenskrig. Fællesområderne er indrettet med svensk design. Hotellet er et mødested, der oser af kultur, hygge og smuk natur. Her er der klaver, bibliotek, udendørs pool og udeservering med en udsigt, der tager pusten fra de fleste. Derudover er der smuk kunst og flotte skulpturer både inde og ude. Hotellet er også kendt for sine fantastiske konferencefaciliteter og sit fremragende køkken.

Værelser og mødelokaler 

Hotellet har 85 komfortable og stilrene værelser, hvoraf fire er handicapvenlige. Der er også en suite, der har eget soveværelse og stue med sofakrog og spisebord samt badeværelse med jacuzzi. Hotellet tilbyder også flere topmoderne møderum med alt i AV-udstyr og en konferencekapacitet på 180 personer.


Morgenmad, restaurant og bar

Der serveres en stor morgenbuffet ud fra kædens morgenmadskoncept, Best Breakfast. Der tilbydes også en varieret og velsmagende frokostbuffet for grupper, der har forudbestilt. Til middag kan man vælge køkkenchefens 3-retters a la carte-menu, som er sæsonbestemt og har fokus på lokale råvarer. Udeserveringen bruges både sommer og vinter, og her kan du købe små retter og hotellets berømte pizza.


Voksenkollen, Holmenkollen og Oslo

Der er aktiviteter i naturen og flere urbane oplevelser i det omkringliggende område. Der er utallige vandreruter, man kan tage til fods. Om vinteren kan man spænde skiene på og udforske løjperne lige uden for hoteldøren. I gåafstand fra hotellet finder man Roseslottet, som er en unik kunstoplevelse. Søger man fart og spænding, er zipline ned ad Holmenkollen en mulighed.  Nogle minutters metrotur væk er der flere urbane oplevelser. Norges hovedstad byder på kulturoplevelser, shopping og gode restaurantoplevelser.


Kundevurderinger: 3,8/5 (271) anmeldelser
Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Ullveien 4, 0791 Oslo

Telefon: +47 22 811500

E-mail: booking@voksenaasen.no

icon
outdoor

"Sveriges fineste udsigt"

Hotellet var engang en gave fra den norske stat til Sverige som tak for humanitær bistand under Anden Verdenskrig. Hotellet har stadig svenske ejerinteresser, og fællesområderne er indrettet med svensk design og kunst. Der er også en lobbybutik med svenske varer.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area

Morgenmad

Gæsterne fortjener en god start på dagen. Hver morgen serveres en stor morgenbuffet baseret på kædens morgenmadskoncept, Best Breakfast.

Restaurant area

Restaurant

Hotellet bryster sig af at bevare de nordiske madtraditioner. Til middag serveres køkkenchefens 3-retters a la carte-menu, som er sæsonbestemt og har fokus på lokale råvarer. Udeserveringen bruges både sommer og vinter, og her kan du købe små retter og hotellets berømte pizza.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Et barn under 12 år kan sove gratis i forældrenes seng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering og elbiloplader fra Fortum Charge and Drive.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Gratis parkering
Exterior

Faciliteter

- Hotellet har eget strygerum.

- I perioden fra maj til september kan gæsterne gratis benytte hotellets 14 m lange udendørsbassin. 

- Hotellet har et nyrenoveret fitnessrum. Her er der et stort udvalg af maskiner samt løbebånd, cykler, håndvægte og vægtstang. Hotellet har også en sauna.

Møder og konference

Hotellet tilbyder fleksible løsninger til møder, konferencer eller seminarer og har naturligvis, hvad der forventes i form af teknisk udstyr.


Hotellet har også flere smukke fest- og bryllupslokaler, som er perfekte, hvis man skal fejre sommer- eller vinterbryllup, holde stor fest med venner og familie eller bare er et mindre selskab.

Konferencebooking

E-mail: booking@voksenaasen.no

Telefon: +47 22 81 15 00

 • Meeting room Dag hammerskjold

  Dag Hammarskjöld

  iconMax 100 gæster
  icon90 m2

  Et stort, lyst og luftigt mødelokale. Velegnet til alt lige fra selskaber og intimkoncerter til konferencer og møder.

 • Meeting room Astrid Lindgren

  Astrid Lindgren

  iconMax 20 gæster
  icon70 m2

  Et hyggeligt mødelokale med fantastisk udsigt over hovedstaden.

 • Meeting room Einar Gerhardsen

  Einar Gerhardsen

  iconMax 180 gæster
  icon165 m2

  Storsalen er ideel til alt fra konferencer og workshops til koncerter og selskaber. Lokalet har egen scene og flygel.

icon

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.