icon

Gothia Towers, WorldHotels Elite

Exterior view at Gothia Towers

Oplevelseshotel i Göteborg

Gothia Towers, WorldHotels Elite er på mange måder et unikt hotel. Det har 1200 førsteklasses værelser, flere restauranter og barer, et stort fitnessrum, 58 lokaler til forskellige arrangementer samt en luksuriøs spa på søsterhotellet Upper House, WorldHotels Luxury øverst oppe i bygningen. Velkommen til Sveriges bedste mødested!

Stilfulde værelser i tre stolte tårne

Når du bestiller overnatning på Gothia Towers, WorldHotels Elite, kan du vælge mellem flere forskellige typer værelser. Her finder du alt mellem prisvenlige standardværelser og ekstravagante suiter – de fleste med en mageløs udsigt over byen og Göteborgs store attraktioner, Liseberg og Ullevi Stadion. Alle værelser er veludstyrede og smagfuldt indrettede med eksklusive tekstiler og gennemtænkt belysning.


Stort udbud af faciliteter

Hotellet har ikke bare én, men hele fire restauranter, der serverer fantastisk god mad og drikke. Restauranterne tilbyder alt fra take away-sandwich til a la carte og flerretters menuer. Her kan du med andre ord indtage såvel morgenmad og kaffe som frokost og aftensmad. Derudover er der flere barer, blandt andet en skybar på 23. etage med panoramaudsigt over byen.


På fjerde etage er der et veludstyret motionsrum til dig, der gerne vil træne under dit ophold på hotellet. Hvis du hellere vil slappe af og få pulsen ned, er du velkommen til den eksklusive spa på Upper House, WorldHotels Luxury, som ligger på 18.-20. etage. Spaafdelingen har sauna, dampbad, udendørs spabad, indendørs spil og tyrkisk bad. Du kan også bestille en dejlig massage, en ansigtsbehandling eller en bodyscrub eller deltage i en afstressende yogatime.


Hvis du leder efter lokaler til store konferencer, internationale sammenkomster, banketter, messer, mindre møder eller andre arrangementer, har Gothia Towers, WorldHotels Elite helt sikkert noget, der kan bruges. Her er lokaler og rum, der kan bruges af en enkelt person eller op til næsten ni tusinde deltagere.  


Metropolen Göteborg

På den anden side af gaden ligger den populære Liseberg forlystelsespark, som byder på pirrende køreture i rutsjebanen og storslåede koncerter. Lige ved siden af Liseberg ligger også Nordens største videnskabscenter Universeum, som byder på spændende aktiviteter for hele familien. En kort gåtur væk finder du Ullevi Arena, hvor der afholdes større begivenheder inden for musik, fodbold eller atletik. Derudover er der masser at se og opleve, hvis du kan lide at se nye butikker, prøve spændende restauranter, besøge botaniske haver eller mærke havbrisen i håret i den dejlige skærgård.

Gothia Towers, WorldHotels Elite

Mässans gata 24, 402 26 Gothenburg

Telefon: +46 31 7508800

E-mail: info@gothiatowers.com

icon

Et ekstra bæredygtigt hotel

Som det første hotel og messecenter i Sverige har Gothia Towers, WorldHotels Elite siden 2022 selv produceret en del af den energi, det bruger. På messetaget er der et 1.000 kvadratmeter stort solcelleanlæg, der sammen med vindkraft producerer energi til feriegæster, spagæster, konferencedeltagere, arrangører, restaurantgæster, personale og andre, der benytter bygningerne.

Vælg værelse

Mad og drikke

Seasons breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Corner

Corner

Corner er restauranten for dig, der gerne vil kombinere mad og drikke med shuffleboard, dart eller årets vigtigste kamp på tv. Her blandes New Yorks dejlige støj med sydeuropæiske smagsoplevelser og lokalt produceret øl. Når solen titter frem, kan du slå dig ned på udeserveringsområdet og se ud over folkevrimlen.

Restaurant West Coast

West Coast

I lobbyen på Gothia Towers, WorldHotels Elite, finder du bistroen West Coast, der serverer retter med både kød og fisk, som er baseret på det nordiske køkken. Bistromenuen kan fås fra frokosttid til sen aften undtagen lørdag, hvor bistroen åbner senere om eftermiddagen.

Heaven Restaurant and Skybar

Heaven 23

Hvis du foretrækker milevid udsigt frem for folkemylder, er du meget velkommen til at nyde både frokost og middag på Heaven 23. Her kan du nyde snacks, cocktails, forret, hovedret og dessert eller lade kokkene overraske dig med en fast smagsmenu.

Twentyfourseven lobby café

Twentyfourseven

I lobbyen i Tower 3 ligger cafébaren Twentyfourseven – det perfekte sted at arbejde sammen, samtidig med at du får Göteborgs bedste rejemad og en kop kaffe. Her kan du hænge ud, så længe du vil, eller bestille det, du ønsker, og tage det med dig. Du kan få salater, frisk juice, smoothies og meget andet.

Skybar Upper House

Skybaren på Upper House

Oppe på femogtyvende etage bydes du velkommen i søsterhotellet Upper House, WorldHotels Luxurys smukt indrettede bar. Der serveres velkomponerede cocktails, fine vine, bobler og lokalt produceret øl sammen med en milevid udsigt over det funklende Göteborg. Ud over drikkevarer er der også charcuteri og andre småretter. Når solen kigger frem, kan du nyde din drink på den dejlige udendørs terrasse.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Et barn på op til 6 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Hotellet har enkelte hotelværelser, hvor hunde er velkommen (maks. 3 hunde pr. værelse). Hvis du vil booke disse, bedes du ringe eller sende en mail til hotellets bookingafdeling. Telefon: +46 (0)31–750 88 10 E-mail: room@gothiatowers.com


icon
BREEAM

Hotellet er miljømærket med BREEAM, Europas førende system indenfor miljøcertificering.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder parkering i Focus parkeringshus for 255 SEK pr. nat. En elbilsplads koster 445 SEK pr. nat. Parkeringsservice: 445 SEK pr. nat (hotelpersonalet kører ned og henter bilen). Forudbestil en plads, når du booker værelse.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Spa
 • Fitnesscenter
 • Renseri
 • Safety boks
 • Børneaktiviteter
 • Wi-fi
 • Forretningscenter
 • Konferencelokaler
 • Udstilling/ konferrencelokaler
 • Pakketjenester
 • Video billing
 • Festlokaler
 • AC/ klimaanlæg
 • Tilgængelige faciliteter
Upper House Spa and Relax

Spa på Upper House, WorldHotels Luxury

På søsterhotellet Upper House, WorldHotels Luxury er der en eksklusiv spa, som Gothia Towers' gæster må benytte til nedsat pris. Spaafdelingen tilbyder sauna, udendørs spabad, indendørs spil, dampbad og tyrkisk bad. Derudover er der også yoga og behandlingsrum til dem, der gerne vil have mest muligt ud af deres spabesøg.

Gym

Fitnessrum

På fjerde etage i Tower 1 finder du en 200 kvadratmeter stor fitnessafdeling med maskiner og udstyr til forskellige former for træning. Her kan du cykle, løbe, gå, opbygge muskler og forbedre din bevægelighed. Aldersgrænsen i fitnessafdelingen er 18 år eller 13 år i selskab med en voksen.

Møder og konference

icon

1184

Hotelværelser

icon

58

Mødelokale

icon

8800

Bio opstilling

Gothia Towers, WorldHotels Elite tilbyder 58 mødelokaler, konferencerum og haller til forskellige slags arrangementer. Her er plads og udstyr til både små intime møder og festlige banketter. Du kan få nærmere oplysninger om bestemte lokaler i denne oversigt.

Konferencebooking

E-mail: conference_groups@gothiatowers.com

Telefon: +46 31 708 83 90

 • Banquet Hall

  Store haller

  iconMax 600-6 000 gæster
  icon10 400 m2

  Til messer, kongresser, udstillinger, banketter og andre store arrangementer er der flere store haller med plads til tusindvis af deltagere. Ved siden af hallerne er der forskellige lounges og foyerer, hvor man kan mingle og holde pause.

 • Meeting Room

  Mellemstore lokaler

  iconMax 120-600 gæster
  icon900 m2

  Konferencer, møder og andre arrangementer med op til 600 deltagere afholdes bedst i de mellemstore lokaler. Takket være de meget fleksible løsninger kan lokalerne kombineres eller skærmes af alt efter behov.

 • Glass enclosed meeting room

  Mødelokale

  iconMax 1-120 gæster
  icon168 m2

  Uanset om du skal holde et lille hybridmøde med én person på stedet eller et arrangement med op til 120 deltagere, er der mødelokaler med fleksible indretningsmuligheder. Til den særligt kreative sammenkomst kan du booke et mødelokale med den bedste udsigt i byen på 28. etage.

icon

Hvorfor World Hotels Elite?

Hoteller i høj klasse i det øvre segment. Kendte for deres faciliteter og udsøgte service.