icon

Vi opdaterer vor hjemmeside. Gjør din reservation på bestwestern.com hvis du får problemer.

icon

Best Western Hotel Fridhemsplan

Best Western Fridhemsplan Suite view Balcony

Moderne hotel på Kungsholmen

Best Western Hotel Fridhemsplan ligger på det charmerende Kungsholmen i centrum af Stockholm med shopping og den smukke gade Norr Mälarstrand lige om hjørnet.

Bredt udvalg af værelser i moderne design

Værelserne på hotellet har marmorbeklædte badeværelser, Jensen-senge, tv og LED-lamper. Morgenmad og wi-fi er altid inkluderet i prisen. Du kan vælge mellem alt lige fra enkeltværelser uden vindue og familieværelser til den elegante Dag Hammarsköljds suite med spabad og sauna.


Føl dig hjemme på et af hotellets 220 værelser, og vågn op til en lækker morgenmad, inden du tager på sightseeing eller deltager i et forretningsmøde. Hvis du får lyst til noget under dit ophold, kan du købe lettere retter, snacks og alkohol i receptionen.


Tæt på byens centrum

Hotellet er et fantastisk udgangspunkt for dem, der gerne vil opleve Stockholm. Gå en tur langs Norr Mälarstrand ind mod city eller den gamle bydel, Gamla Stan. Hovedbanegården ligger ca. 2 km fra hotellet. Du kan nemt komme til og fra hotellet til fods, med bus eller metro. Besøg seværdigheder som kongeslottet, Vasamuseet, Skansen eller Gröna Lund.


Den smukke gade Norr Mälarstrand er en seværdighed i sig selv. Nyd udsigten over søen Mälaren, eller slå dig ned på en af de sønære restauranter.


Kun en gåtur fra Rålambshovsparken

Tæt på Norr Mälarstrand finder du Rålambshovsparken. Her er der, især om sommeren, et rigt folkeliv, når stockholmerne kommer for at sole sig, spille beachvolley, stå på skateboard, holde picnic eller bare slappe af. Her afholdes desuden Stockholms filmfestival hvert år i august.

Kundevurderinger: 3,7/5 (1.633 anmeldelser)
Best Western Hotel Fridhemsplan

Sankt Eriksgatan 20, 112 39 Stockholm

Telefon: +46 86538800

E-mail: info@fridhemsplan.se

icon

Vælg værelse

Mad og drikke

Best Western Fridhemsplan Restaurant Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


icon
Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


icon
Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men der er to parkeringsanlæg ved Fridhemsplan.


Andre ydelser

  • Morgenmad er inkluderet
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Ismaskine
icon

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.