icon

Best Western Plus Hotel Svendborg

BW Hotel Svendborg Ejendommen

Hotel i smukke omgivelser i Svendborg

Midt i Danmark ligger Hotel Svendborg placeret kun få minutter fra motorvejen og banegården. Hotellet er placeret i den sydfynske havneby, hvilket giver unikke muligheder. Lige uden for døren kan gæsterne nyde den hyggelige by. Alt er tæt på – havn, strand, skov og de skønneste små gader i den lille købsstad. Tag til Svendborg og få en bid af Sydfyn med hjem.

Ved ankomst mødes gæsten af en lys og nordisk stil, der går igen i både reception og restaurant. I lobbyen er der både sofaer og arbejdspladser, så man nemt kan sidde med enten en avis eller sin bærbare. Farvevalget er stilet og moderne - ligesom resten af hotellet. Best Western Plus Hotel Svendborg har 131 dobbeltværelser – heraf 2 suiter, samt 4 enkeltværelser. I alt 135 værelser.  


Restaurant Krinsen

Hotellets delikate restaurant Krinsen serverer velsmagende retter, med alt fra fransk inspirerede menuer til friske lokale specialiteter. Blandt specialiteterne er f.eks. friskfanget fisk fra sundet, lam fra Hjortø, svampe fra Hvidkildes skove og friskopgravede asparges fra Svanninge. Bag ved hotellet findes hotellets egen lille urtehave. Grønsagerne og krydderurterne bruges til at forkæle restaurantens gæster.  Når vejret tillader det, har restauranten også en meget hyggelig og charmerende udendørs terrasse.  


Konferencecenter

Hotellet er flere år i træk blevet nomineret til Årets Konferencecenter. Med adgang til et 3000 m2 stort konferenceareal er mulighederne næsten uendelige. Her er både en atriumgård, der lægger op til udstillinger samt 15 fleksible konferencelokaler – hvor der naturligvis også kan afholdes livemøder og videokonferencer. Der er plads op til 300 gæster.  


Med hotellets placering i hjertet af Svendborg giver det mulighed for at benytte det fantastiske lokalområde ved at tilføre mødet eller konferencen en social dimension med alt fra sejlture i det sydfynske øhav, vinsmagning hos den lokale vinbonde eller quiz i sydfynske specialiteter hos den lokale restauratør – alt er muligt i de skønneste omgivelser.  


Fitness, sjov og svømning

Hotellet tilbyder en lang række faciliteter. Snup en omgang bordfodbold, billard, gratis morgensvømning på alle hverdage eller benyt dig af aftalen med Solo Fitness.  


Hotellet tilbyder desuden alle der har lyst til at slappe af et par dage, mulighed for at opleve Svendborg og det Sydfynske Øhav. Vi har sammensat forskellige feriepakker, som alle giver ro i sjælen, kulinariske oplevelser samt mulighed for fysiske udfoldelser. Jeres ophold kan kombineres med de mange muligheder, som Svendborg og omegn byder på indenfor kultur, sport og shopping.

Kundevurderinger: 4,4/5 (2.729 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg

Telefon: +45 62211700

E-mail: booking@hotel-svendborg.dk

icon
Mos sedum

Miljøvenligt mos-sedum tag

Hotellet arbejder konstant på at implementere grønne og bæredygtige tiltag. Fx er taget på den nye indgang lavet af levende græs. Det miljøvenlige mos-sedum-tag absorberer vand, så det løber langsomt ud i kloakken, hvis der fx kommer et skybrud. Om sommeren holder taget på kulden, så der ikke bliver så varmt i bygningen, og derudover binder taget også CO2.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Hotel Svendborg restaurant

Friskfanget fisk fra Sundet

Restaurant Krinsen har et fransk inspireret á la carte kort, men er naturligvis også inspireret af det gode danske køkken med årstidens friske og lokale råvarer som f.eks. friskfangede fisk fra Sundet, lam fra Hjortø, svampe fra Hvidkildes skove og friskopgravede asparges fra Svanninge.

BW Hotel Svendborg baren

Nyd en kølig drink

Hotellet har en stilig og hyggelig bar, der ligger i forlængelse af hotellets restaurant. Her kan du sidde og nyde godt samvær og en kølig drink.

Breakfast at BW Svendborg

Den bedste start på dagen

Morgenmadsbuffet er tilgængelig ma-fr. 06.30 til 09.30, lø. 07.00-10.00 og søn. 07.30 – 10.30 mod en ekstra betaling på 120 DKK pr. dag pr. person. Kontakt receptionen for bestilling.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Ekstra opredning til barn: 200 DKK pr. ekstra seng pr. nat. Babyseng 150 DKK pr. babyseng pr. nat.


icon
Kæledyr

Hund og kat er tilladt at medbringe på bestemte værelser. Der vil blive pålagt en ekstra betaling pr. nat.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

Hotellet har egen parkeringsplads samt parkeringskælder. Begge med TV - overvågning. Parkering er på eget ansvar og der kræves parkeringstilladelse. Bilen skal registreres på tabletten i receptionen. Parkering er gratis på hotellets område. El-biler kan oplades i vores P-kælder, hvor der findes seks opladningsstationer.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Lounge/bar
 • Renseri
 • Safety boks
 • Dietician
 • Skopudsning maskine
 • Forretningscenter
 • Konferencelokaler
 • Festlokaler
 • Tilgængelige faciliteter
 • Accessible parking
 • Ismaskine
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Parkering ved hotellet

Møder og konference

icon

135

Hotelværelser

icon

15

Mødelokale

icon

300

Bio opstilling

Hotellet har en konference - og eventafdeling, hvor der tilbydes 15 fleksible konference- og mødelokaler i flere forskellige størrelser. Hotellets Atriumgård på 180 m2 er særdeles velegnet til udstillinger i forbindelse med konferencer, kongresser eller seminarer. I tilknytning til hotellet ligger den lokale og moderne biograf – Scala Svendborg, hvor det også er muligt at benytte auditorierne til konferencer. Hotellet faciliterer desuden hybridmøder eller live-konferencer. Se oversigt over lokaler her.

  icon

  Hvorfor Best Western Plus?

  Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.