Hoteller i Odense

Opdater information om dit besøg

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Odense

Planlægger du en rejse til Danmarks tredjestørste by?

Book et hotel i Odense og få en perfekt udgangsposition, når du skal tage del i byens mange tilbud. Måske er byen mest kendt for at være hjemby for den verdensberømte forfatter H.C. Andersen, og du kan både besøge hans barndomshjem eller Hans Christian Andersen Museum. Odense er dog også en by med smuk natur og fantastisk kultur. Har du også set Odense-navnet på lækker marcipan og bageudstyr? Korrekt, Odense har en veludviklet marcipanindustri, og du får mange gode chancer for at smage på en masse delikate søde sager.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Odense

Hos os kan du booke det bedste hotel i Odense og opdage alle seværdigheder og små guldkorn i en bekvem afstand. Byen har en over 1000 år gammel historie og har formået at bevare den dejlige provinsbystemning. Odense centrum byder på mange hyggelige stræder fyldt med charmerende bindingsværkshuse, så slentr rundt og kig ind i de små butikker eller slå dig ned på en dejlig restaurant.

Du skal selvfølgelig besøge Hans Christian Andersen Museum, når du befinder dig i Odense. Her kan børnene more sig med at klæde sig ud som de kendte eventyrfigurer, og desuden opføres der små teaterforestillinger, som alle i familien vil værdsætte. Udover museet er der også andre kulturelle seværdigheder såsom Danmarks Jernbanemuseum, Fyns kunstmuseum og Brandts kunstmuseum. Eller hvorfor ikke besøge Odense Zoo, som har spændende dyr fra hele verden?

Book hotel i Odense nær centrum

Selvom alle seværdighederne ligger i nær afstand i den relativt lille by, er det skønt at booke et hotel i Odense centrum, så du får det bedst mulige udgangspunkt. På den måde er du tæt på alle de vigtigste attraktioner, gågaden og offentlig transport.

På Hotel Knudsens Gaard er du omgivet af smuk og fredfyldt natur. Hotellet er en del af Best Western Brands og ligger lige i udkanten af Odense centrum og tæt på både H.C. Andersens barndomshjem, Børnekulturhuset Fyrtøjet og St. Knud Kirke. Huset fungerede førhen som en gammel bondgård, hvilket virkelig giver en følelse af at træde direkte ind i nogle af H.C. Andersens eventyr. Vælg selv, om du bare vil nyde de fine omgivelser, eller om du vil fylde dagen med aktiviteter.

Her finder du dit bedste hotel i Odense

Book et hotel i Odense hos os og oplev Danmarks tredjestørste by på bedste vis. Glem heller ikke at læse om særlige attrative tilbud og programmer såsom Best Sport for hold og idrætsudøvere eller vores fordelagtige loyalitetsprogram.


Uanset om du leder efter et familiehotel, et hotel til fodboldholdet eller et hotel, som passer bedre til møder og konferencer, kan du finde det hos os.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Odense
  • Besøg Hans Christian Andersen Museum
  • Tilbring en dag i Odense Zoo
  • Tag en tur til slottet Egeskov og gå en tur i den smukke have

Det bedste hotel i Odense

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

29.4 mi / 47.4 km

dk

Best Western Plus

23.7 mi / 38.2 km

dk

DKK

801.00

Vælg hotel

Best Western

40.5 mi / 65.2 km

dk

DKK

774.00

Vælg hotel

Sure Hotel Collection

40.5 mi / 65.1 km

dk

DKK

798.00

Vælg hotel

Menu [Dk]

 Dansk
Menu