Fejl

Resort not found

Hoteller i Amsterdam

Opdater information om dit besøg

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Amsterdam

Oplev byens charme på hotel i Amsterdam

Amsterdam er en af Europas mest charmerende og hyggelige storbyer. Byens æstetiske udformning gør den karakteristisk og personlig, og Hollands tolerance og levevis appellerer til mange. Når der derudover er seværdigheder og attraktioner for enhver smag, er det ikke mærkeligt, at byen er blevet et populært rejsemål for folk fra hele verden. Book et hotel i Amsterdam og mærk byens ro og behagelige atmosfære. 

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Amsterdam

Amsterdam – et fristed i Europa

Amsterdam har omkring en million indbyggere og ligger i det vestlige Holland. Mange besøgende bruger det meste af deres tid i det historiske centrum fra 1600-tallet. Her finder du da også størstedelen af Amsterdams seværdigheder. Den hollandske hovedstad har sin helt egen karakter med kanaler, broer og smalle, lange huse overalt. De smalle huse har fået ders udseende på grund af ejendomsskatten, som i 1600-tallet blev beregnet ud fra facadens bredde. Selvom de smalle huse er charmerende, er de noget upraktiske.

Den bedste måde at udforske Amsterdam på er ved at vandre langs kanalerne og observere byens daglige liv. I udkanten af centrum er der flere flotte parker, og særligt Vondelpark er et populært samlingssted. De bedste hoteller i Amsterdam har en god beliggenhed i forhold til centrum og andre attraktioner, og vores hoteller har alle en ideel placering.

Den kunstinteresserede har meget at glæde sig til i Amsterdam. De vigtigste museer ligger ved Museumplein, lige i udkanten af det historiske centrum. Hovedattraktionen er Rijksmuseum med over en million objekter i samlingen, hvoraf blot de 8.000 er med i udstillingen. Hovedfokus er de klassiske, nederlandske malere à la Rembrandt og Vermeer fra storhedstiden i 1600-tallet, og det er givetvis Rembrandts mesterværk ”Nattevagten”, som er det mest berømte maleri. Selve museumsbygningen er en attraktion i sig selv, idet den er tegnet af arkitekten Pierre Cuypers.

I nærheden af Riksmuseet ligger Van Gogh-museet, som først og fremmest er dedikeret til den mentalt forstyrrede, men vanvittigt produktive maler Vincent van Gogh. Hans stil adskiller sig fra de andre klassiske malere og er en fascinerende kontrast til Rijksmuseum. I samme område ligger det tredje store kunstmuseum, nemlig Stedelijk Museum, som fokuserer på moderne kunst og samtidskunst.

Besøger du Amsterdam i fodboldsæsonen august-maj, bør du udnytte chancen for at se en kamp med byens storhold Ajax. De spiller på Amsterdam Arena, lidt uden for centrum, et af Europas flotteste stadionanlæg. Blandt de mange fine faciliteter finder man eksempelvis et tag, som kan rulles hen over banen i tilfælde af dårligt vejr. Billetten skal bestilles på forhånd, hvilket du bl.a. kan gøre på Ajax’ hjemmeside.

Du kommer på ingen måde til at sulte i Amsterdam, for her er der restauranter i hobetal. Er du ude efter fine dining, har du en bred palet at vælge imellem, da byen huser flere Michelinkokke på restauranter som The White Room, Vermeer, Daalder, De kaas, Ron Gastrobar Paris for blot at nævne nogle stykker. Restauranten Madam på 20. etage af A’DAM Tower har en fantastisk udsigt over byen og byder både på bar og DJ om aftenen. Trænger du til noget, der er lidt mere nede på jorden, skal du prøve de hollandske pandekager. De kan bestilles både som hovedret og dessert. Du kan i øvrigt få alverdens snacks på mange af de udendørs markeder såsom “poffertjes” (små pandekager) og “oliebollen” (friturestegt dej). Der er også et stort udvalg af indonesiske restauranter i Amsterdam, noget man ikke finder så mange andre steder. Her får du virkelig god mad, og bestiller du Rijstafel (en masse små retter), kan du smage meget forskelligt og interessant.

 

Slap bare helt af

Amsterdam er en af de bedste byer til en storbyweekend og ligeledes til længere ferie, ture med venner, kæreste eller familie. Her er der masser af hoteller, alt ligger i bekvem gåafstand, og du finder aktiviteter for enhver. Find et hotel i Amsterdam, som passer netop dit program, slip hverdagen og nyd byen.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Amsterdam
  • Gå en tur langs storbyens mange kanaler
  • Besøg museet Rijksmuseum med nogle af Hollands bedste kunstnere
  • Se storholdet Ajax på hjemmebane
  • Oplev det berømte Van Gogh-museum
  • Nyd fantastisk fine dining
  • Prøv ægte hollandske ”poffertjes”

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

33.4 mi / 53.8 km

nl

EUR

68.00

Vælg hotel

Best Western Plus

13.7 mi / 22.0 km

nl

EUR

114.00

Vælg hotel

BW Signature Collection

13.7 mi / 22.0 km

nl

EUR

180.00

Vælg hotel

Executive Residency

10.4 mi / 16.7 km

nl

EUR

96.50

Vælg hotel

Best Western

2.7 mi / 4.3 km

nl

EUR

54.50

Vælg hotel

Best Western Plus

6.8 mi / 10.9 km

nl

EUR

68.00

Vælg hotel

Best Western Plus

31.9 mi / 51.4 km

nl

EUR

111.00

Vælg hotel

BW Signature Collection

11.5 mi / 18.6 km

nl

EUR

70.00

Vælg hotel

Best Western Plus

26.1 mi / 42.0 km

nl

Best Western

22.4 mi / 36.0 km

nl

EUR

65.00

Vælg hotel

Best Western

0.3 mi / 0.5 km

nl

EUR

79.50

Vælg hotel

WorldHotels Distinctive

29.1 mi / 46.8 km

nl

EUR

88.10

Vælg hotel

Best Western

19.5 mi / 31.4 km

nl

EUR

98.50

Vælg hotel

Best Western Plus

25.3 mi / 40.7 km

nl

EUR

115.00

Vælg hotel

Best Western

6.0 mi / 9.6 km

nl

EUR

80.00

Vælg hotel

Best Western Plus

35.4 mi / 57.0 km

nl

EUR

100.00

Vælg hotel

Best Western

32.6 mi / 52.5 km

nl

EUR

74.00

Vælg hotel

Best Western

33.7 mi / 54.3 km

nl

EUR

99.00

Vælg hotel

Best Western

30.4 mi / 49.0 km

nl

EUR

91.80

Vælg hotel

Best Western Plus

9.1 mi / 14.6 km

nl

EUR

64.00

Vælg hotel

Menu [Dk]

 Dansk
Menu