Sweden

Sverige er det største af de skandinaviske lande med tusinder af kystøer og mange bjerge. Fra maleriske landsbyer til dyamiske byer som Stockholm, Göteborg og Malmø er der meget at se og opleve.

Med den udbredte natur er det let at komme ud og nyde naturen. Om sommeren kan du udforske over 400 vandrestier, der strækker sig over hele landet og bugtes gennem kystområder, enge og bjergområder. En af de mest populære er Kungsleden, 400 km lang og en af ​​verdens mest berømte vandrestier med mange forskellige vandreture. Her er store skove og skærgård og den svenske allemandsret giver alle frihed til at nyde den skandinaviske natur på tætteste hold.

Med over 100 skisportssteder er der fremragende muligheder for at opleve vilde dyr, selv om vinteren med både langrend og alpint skiløb. For lidt mere eventyr er hundeslædekørsel også en anden måde at udforske landet på. Som besøgende i det nærliggende Norge kan rejsende, der kommer til det nordlige Sverige om vinteren, opleve nordlyset.

Vikingetiden er en vigtig tid i Sveriges historie. Lær mere om, hvordan den dengang formede Sverige til det samfund, det er i dag. Det Historiske Museum er en af ​​de mest populære attraktioner og en af ​​de største vikingudstillinger i verden. Hvis du planlægger et stop i Stockholm, skal du huske at besøge Skansen, verdens ældste friluftsmuseum og Vasamuseet med det helt intakte skib fra det 17. århundrede, der sank på sin jomfrurejse.

Fremhævede destinationer i Sweden

Hoteller i Stockholm


Hoteller i Gøteborg


Hoteller i Malmø


Hoteller i Gävle


Hoteller i Halmstad


Hoteller i Lund


Hoteller i Örebro


Hoteller i Östersund


Hoteller i Umeå


Hoteller i Uppsala


Hoteller i Borlänge


Hoteller i Eskilstuna


Hoteller i Helsingborg


Hoteller i Karlstad


Hoteller i Kristiansand


Hoteller i Luleå


Hoteller i Skellefteå


Hoteller i Västerås


Hoteller i Linköping


Hoteller i Norrköping


Hoteller i Jönköping


Hoteller i Sundsvall


Udforsk nærliggende destinationer
  • 1 Nat

Opdater

Menu

 Dansk
Menu