Hoteller i Aarhus
COLLAPSE
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Aarhus

Tag et ophold på hotel i Aarhus

Når man overvejer at tage på skandinavisk storbyferie, tænker de fleste nok på Oslo, København eller Stockholm. Men flere og flere har fået øjnene op for, hvor meget Danmarks næststørste by har at byde på. Aarhus bugner af New Nordic Cuisine, musikfestivaler, sandstrande og fantastisk arkitektur. Der er mange skønne hoteller at vælge imellem i Aarhus, hvad enten du planlægger en weekendtur eller længere ferie. 

Læs mere om Aarhus

Oplev Aarhus

Aarhus er et godt eksempel på en by, hvor gammelt møder nyt. En tur rundt i byen bringer dig fra katedraler bygget i det 12. århundrede til det fascinerende og moderne lejlighedskompleks Isbjerget opført i 2013. Latinerkvarteret er den mest maleriske og stemningsfulde del af byen med brostensbelagte gader og arkitektur fra 1400-tallet, travle caféer og en livlig atmosfære.

Aarhus er et veritabelt shoppingmekka med shoppingcentre, stormagasiner og små karakteristiske butikker og lokale markeder. Her er Latinerkvarteret også det bedste sted at begynde, og Magasin er et fremragende stormagasin, hvis du vil svælge i danske og internationale brands. I det omkringliggende område ligger butikkerne tæt, og du kan bl.a. boltre dig i mærker som Marc Jacobs, By Marlene Birger og COS.

Når maven begynder at knurre, kan du vælge blandt alt fra trendy caféer til Michelin-restauranter. New Nordic Cuisine er nøgleordet, og i 2016 fik Aarhus den prestigefyldte titel European Region of Gastronomy. Lad især smørrebrødet få en del af din opmærksomhed. Noget af det bedste i byen finder du på Kähler Spisesalon i centrum. Den øltørstige skal unde sig en tår Mikkeler, som har etableret sig som et ølmærke af særligt høj kvalitet både i og uden for Danmark. Mikkeller Bar i Jægergårdsgade har et imponerende udvalg af omkring 20 forskellige fadøl.

Er du på museums- og gallerijagt, er ARoS helt bogstaveligt det første, man får øje på takket være den vidunderlige, regnbuefarvede skywalk helt oppe over byens tage. ARoS er det ældste, offentlige kunstgalleri i Danmark uden for København og åbnede i 1859. Her finder du en imponerende samling, som spænder over flere tidsaldre helt frem til moderne tid. Andre museer, du ikke må gå glip af, er Vikingemuseet og Moesgaard Museum, der begge har til huse i imponerende og arkitektonisk smukke omgivelser.

Nyd det gode liv på hotel i Aarhus

Efter en lang dag med shopping, seværdigheder og mange kilometer i fødderne er det skønt at slappe lidt af på hotellet. Best Western Hotels & Resort kan byde på et af de bedste hoteller i Aarhus, som ligger få meter fra hovedbanegården, og herved er et ideelt udgangspunkt for at opleve byens mange tilbud. Når man har genfundet energien, er det måske tid til et besøg i Botanisk Have – et område på 21,5 hektar vest for den gamle bydel. Du har her det perfekte sted at slappe af og kan altid tage en naturskøn vandretur, uanset årstiden. En kort køretur mod kysten fra Aarhus bringer dig til Mols Bjerge, en af Danmarks tre nationalparker. Her kan du vandre gennem noget af det mest varierede natursceneri i Danmark, gennem bøgeskovene op mod Mols Bjerge, besøge Kalø Slotsruin og beundre den maleriske havudsigt. Er du heldig, ser du måske en odderfamilie tumle i vandkanten.

 

Aarhus for krop og sjæl

Er du i Aarhus på kort visit, kan det være svært at nå det hele, men uanset tidshorisonten, skal du finde tid til at nyde byens arkitektur, spændende historie og moderne kultur og madtraditioner. Der er mange gode hoteller i Aarhus, og vælger du at bo hos Best Western Hotels & Resorts, kan du altid forvente en bugnende morgenmadsbuffet med et varieret udbud af pandekager, croissanter, kaffe, juice, frugt og bær samt hjemmelavet marmelade, brød og pålæg for enhver smag. 


Oplevelser i Aarhus

  • Besøg det stemningsfulde Latinerkvarter
  • Shop løs i Magasin
  • Nyd enestående New Nordic Cuisine
  • Besøg kunstgalleriet ARoS
  • Gå en tur i Botanisk Have
  • Besøg nationalparken Mols Bjerge

Filter
 Filter
FilterBest Western

49.5 mi / 79.6 km

dk

DKK

545.00

Vælg hotel

Best Western Plus

44.6 mi / 71.7 km

dk

DKK

695.00

Vælg hotel

Best Western

40.8 mi / 65.7 km

dk

DKK

785.00

Vælg hotel

Best Western Plus

47.4 mi / 76.2 km

dk

DKK

1245.00

Vælg hotel

Best Western Plus

0.8 mi / 1.3 km

dk

DKK

845.00

Vælg hotel

BW Premier Collection

25.0 mi / 40.2 km

dk

DKK

795.00

Vælg hotel

Best Western

36.1 mi / 58.1 km

dk

DKK

1095.00

Vælg hotel

Best Western Plus

21.7 mi / 35.0 km

dk

DKK

1015.00

Vælg hotel

Menu [Dk]

 Dansk
Menu