Hoteller i Aalborg
COLLAPSE
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Aalborg

Aalborg er helt klart en af Danmarks smukkeste byer, og den er beliggende ved den smukke Limfjorden. Byen ligger i det nordlige Jylland og er Danmarks fjerdestørste by og har meget at byde på for den kulturinteresserede, men også for dig, som elsker mad eller bare vil nyde en rolig og skøn ferie.

Man kan sammenligne Aalborg med en storby i komprimeret form, hvilket gør, at du ikke har særligt langt til de fleste seværdigheder. Ved at booke et hotel i Aalborg centrum er du både tæt på byens puls, den offentlige transport og spændende aktivitetstilbud.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Aalborg

Godt udgangspunkt med et hotel i Aalborg centrum

Vi giver dig mulighed for at vælge mellem to hoteller i Aalborg, Hotel Scheelsminde og Prinsen Hotel.

Vil du ikke bo lige midt i centrum, men alligevel tæt på alt, er Hotel Scheelsminde et godt alternativ. Hotellet har til huse i en smuk herregård i idylliske omgivelser og ligger samtidig tæt på Aalborg centrum og byens mange seværdigheder. Herfra når du hurtigt shoppinggaderne, Aalborg Kongres- og Kulturcenter samt Aalborgtårnet, hvorfra du får en forbløffende udsigt over Limfjorden. Hotellet byder også på et stort og moderne lokale til møder og konferencer. Lokalet har plads til 80 deltagere. Læs gerne mere på Best Western Business Advantage, så I får mere ud jeres forretningsrejse og opnår en fordelagtig pris.

Prinsen Hotel er et godt hotel i Aalborg for dig, som vil bo midt i centrum. Her har du gåafstånd til Kunsten Museum of Modern Art Aalborg, The Park of Music og Aalborgs hovedbanegård. Blot 2 km fra hotellet ligger den hyggelige Aalborg Zoo, hvor hele familien kan nyde en dag fyldt med aktiviteter og spændende dyr.

Både Hotel Scheelsminde og Prinsen Hotel er hundevenlige hoteller, hvorfor du kan medbringe din firbenede ven mod et mindre gebyr.

Når du booker et hotel i Aalborg – Danmarks Limfjordsperle – hos os, kan du desuden optjene point og booke værelser til særpriser. Tilmeld dig blot vores loyalitetsprogram Best Western Rewards og få mere ud af dine hotelophold.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Aalborg

  • Besøg Lindholm Høje Museet
  • Tilbring dagen i Aalborg Zoo
  • Lær mere om populærmusik på en gåtur i The Park of Music
  • Nyd moderne kunst på Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Filter
 Filter
FilterBest Western

45.6 mi / 73.3 km

dk

DKK

1095.00

Vælg hotel

Best Western Plus

40.8 mi / 65.6 km

dk

DKK

868.50

Vælg hotel

Best Western

47.5 mi / 76.4 km

dk

DKK

670.50

Vælg hotel

Best Western

2.2 mi / 3.5 km

dk

DKK

841.50

Vælg hotel

Best Western

0.4 mi / 0.6 km

dk

DKK

645.00

Vælg hotel

Best Western

35.5 mi / 57.1 km

dk

DKK

556.00

Vælg hotel

Menu [Dk]

 Dansk
Menu