Hoteller i Ålborg

Opdater information om dit besøg

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Ålborg

Aalborg er helt klart en af Danmarks smukkeste byer, og den er beliggende ved den smukke Limfjorden. Byen ligger i det nordlige Jylland og er Danmarks fjerdestørste by og har meget at byde på for den kulturinteresserede, men også for dig, som elsker mad eller bare vil nyde en rolig og skøn ferie.

Man kan sammenligne Aalborg med en storby i komprimeret form, hvilket gør, at du ikke har særligt langt til de fleste seværdigheder. Ved at booke et hotel i Aalborg centrum er du både tæt på byens puls, den offentlige transport og spændende aktivitetstilbud.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Ålborg

Godt udgangspunkt med et hotel i Ålborg centrum

Når du vælger et af vores hoteller i Ålborg, kan du passende bo tæt på Ålborg centrum og byens mange seværdigheder. Herfra når du hurtigt shoppinggaderne, Ålborg Kongres- og Kulturcenter samt Aalborgtårnet, hvorfra du får en forbløffende udsigt over Limfjorden.

Prinsen Hotel er et godt hotel i Ålborg for dig, som vil bo midt i centrum. Hotellet råder over 38 værelser i forskellige størrelser. Her har du gåafstånd til Kunsten Museum of Modern Art Ålborg, The Park of Music og Aalborgs hovedbanegård. Blot 2 km fra hotellet ligger den hyggelige Aalborg Zoo, hvor hele familien kan nyde en dag fyldt med aktiviteter og spændende dyr.

Er I flere kolleger, der ankommer til vores hotel, kan I passende læse mere om vores Best Western Business Advantage, så I får mere ud af jeres forretningsrejse. Samtidig kan vi vise jer, hvordan I skaber de bedste rammer for jeres møder og konferencer, så det passer sammen med jeres valg af hotelværelser i Aalborg. Uanset om I planlægger en større eller mindre konference, er det vigtigt, at rammerne er helt optimale for alle de involverede parter.

Book hotel i Ålborg hos os og optjen point

Når du booker et hotel i Ålborg – Danmarks Limfjordsperle – hos os, kan du desuden optjene point og booke værelser til særpriser. Tilmeld dig blot vores loyalitetsprogram Best Western Rewards og få mere ud af dine hotelophold. Når du har optjent tilstrækkeligt med point, kan du veksle dem til bl.a. frinætter. Måske får du på den måde set endnu mere af Danmark! Dine point kan imidlertid også benyttes til at indløse gavekort hos vores samarbejdspartnere.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Ålborg
  • Besøg Lindholm Høje Museet
  • Tilbring dagen i Ålborg Zoo
  • Lær mere om populærmusik på en gåtur i The Park of Music
  • Nyd moderne kunst på Kunsten Museum of Modern Art Ålborg

Find hotel i Ålborg, Danmark

Filter
 Filter
Filter


Best Western

35.5 mi / 57.1 km

dk

DKK

556.00

Vælg hotel

Best Western Plus

40.8 mi / 65.6 km

dk

DKK

913.50

Vælg hotel

Menu [Dk]

 Dansk
Menu