Hoteller i København
COLLAPSE
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i København

Bo på hotel i København og få det hele med

Selvom København er en af de mindre hovedstæder på verdensplan, så har byen en perfekt balance mellem pulserende storbystemning og en hyggelig atmosfære. Byen har desuden et udvalg i verdensklasse, hvad angår restauranter, cafeer, butikker, oplevelser og overnatningstilbud. Danmark og København er også verdenskendt for moderne design, hvilket du tydeligt oplever ved et ophold på det stilrene Hotel City Copenhagen. Det er ligeledes mange interessante og historiske hoteller i København, herunder Hotel Hebron, et af Københavns ældste hoteller med en ideel beliggenhed lige ved hovedbanegården og Tivoli.

Læs mere om København

København – en skattekiste af oplevelser

Hvis man vil udforske København til fods, er Rådhuspladsen et godt udgangspunkt. Det flotte, Sienna-inspirerede rådhus er en blanding af italiensk renæssancestil og dansk middelalderarkitektur. Gå herfra videre ned ad Strøget til Gammel Torv og Nytorv og der efter domkirken, Vor Frue. Her har der været kirke siden 1100-tallet. Et besøg i Rundetårn og Trinitatis Kirke lige i nærheden er også spændende – Rundetårn blev opført midt i 1600-tallet og er 36 meter højt. Fra toppen er der en fantastisk udsigt over København, og det siges, at Peter den Store red hele vejen op af den snørklede vej til toppen med hest og vogn.

Amagertorv lokker også med sit myldrende leben, gadeartister og butikker dør om dør. På Kongens Nytorv finder du flere smukke bygninger samt museer som Guinness World of Records og The Mystic Exploratory. Er du til historie og arkitektur, skal du naturligvis forbi Amalienborg Slot. Slotspladsen er smuk i sig selv, mens slotsmuseet giver et indblik i den kongelige familie og de kongelige bygninger.

Hvil ud på hotel i København

Efter en lang dag fyldt med shopping, seværdigheder og oplevelser er det skønt at slappe lidt af på hotellet. Har du valgt at bo hos Best Western Hotels & Resorts, kan du nyde omgivelserne på nogle af de bedste hoteller i København, og du er altid i trygge hænder hos et hjælpsomt personale. Et vigtigt element er selvfølgelig den overdådige buffet, som venter dig hver morgen – nok en af landets bedste hotelmorgenmadsoplevelser med et bugnende udbud af alt, hvad hjertet begærer først på dagen: Pandekager, croissanter, frugt, bær og hjemmelavet marmelade samt brød og pålæg for enhver smag og selvfølgelig dejlig, frisk kaffe.

Men før du når til morgenmaden, skal du selvfølgelig unde dig at dykke ned i det store restaurantudbud i København med smagsoplevelser fra hele verden. Trænger du til en solid, god bøf, kan du prøve Retour Steak eller Kød, to af de bedste steakhouses i København. Mash er også særdeles populær, mens Madklubbens afdeling Gran Torino på Nørrebro specialiserer sig i pizza. Her får du god mad med masser af smag og lækre drinks til fair priser. På Nørrebro finder du også en af Københavns Michelin-restauranter: KiinKiin - Modern Thai Cooking Copenhagen. Her serveres der klassiske thairetter tilberedt og serveret med moderne teknikker. Loungen er designet af unge, thailandske møbeldesignere, og hele restauranten summer af en fantastisk atmosfære skabt af mødet mellem det autentiske Thailand og det moderne København. I Studiestræde tæt på Hovedbanegården ligger Restaurant Dubrovnik. Flere af de Balkan-inspirerede retter er tilberedt på grill, og der er ligeledes øl fra hele Balkan. Papirøen – Copenhagen Street Food er en gammel lagerhal, som frister med over 20 forskellige stande og kokke fra hele verden. Her serveres der autentisk lokal mad fra hele verden, lige fra dansk koldskål til brasilianske gril-specialiteter.

 

Lad dig rive med

Er du blot i København på en kort visit, kan det være svært at nå alt, hvad byen har at byde på. Men uanset hvor lang tid du har, bør du finde tid til at nyde byens arkitektur, de hyggelige oaser, moderne kultur og de stolte madtraditioner. Vores hoteller i Københavner placeret midt i centrum, og du kan derved nemt bruge størstedelen af din tid på at udforske byen. God fornøjelse! 


Oplevelser i København

  • Besøg den livlige Rådhusplads
  • Shop løs i de mange butikker på Strøget
  • Besøg domkirken Vor Frue kirke
  • Nyd udsigten fra det historiske Rundetårn
  • Oplev artister og nyd butikker på Amagertorv
  • Stå på den smukke Slotsplads og betragt Amalienborg Slot
  • Vælg frit blandt de mange gourmet-restauranter
  • Nyd mad fra alle verdens hjørner ved Copenhagen Street Food

Filter
 Filter
FilterBest Western

31.0 mi / 50.0 km

se

SEK

985.00

Vælg hotel

Best Western

31.1 mi / 50.0 km

se

SEK

841.00

Vælg hotel

Best Western

17.7 mi / 28.4 km

se

SEK

630.00

Vælg hotel

Best Western Plus

17.6 mi / 28.3 km

se

SEK

675.00

Vælg hotel

Best Western

17.3 mi / 27.9 km

se

SEK

670.00

Vælg hotel

Best Western

0.4 mi / 0.6 km

dk

DKK

1120.50

Vælg hotel

Best Western Plus

0.8 mi / 1.3 km

dk

Best Western Plus

24.6 mi / 39.6 km

se

SEK

945.00

Vælg hotel

Sure Hotel

6.2 mi / 10.0 km

dk

DKK

1615.50

Vælg hotel

Sure Hotel

17.6 mi / 28.4 km

se

SEK

898.00

Vælg hotel

Best Western

25.9 mi / 41.6 km

se

SEK

795.00

Vælg hotel

Sure Hotel Collection

25.9 mi / 41.7 km

se

SEK

1075.00

Vælg hotel

BW Premier Collection

26.2 mi / 42.2 km

se

SEK

985.00

Vælg hotel

Best Western

37.5 mi / 60.3 km

se

SEK

895.00

Vælg hotel

Best Western Plus

41.1 mi / 66.1 km

se

SEK

990.00

Vælg hotel

Menu [Dk]

 Dansk
Menu