Hoteller i Randers
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Randers

Leder du efter et hotel i Randers? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder dig et hotel midt i Randers centrum tæt på kollektiv trafik og alle de seværdigheder, som du kan finde i nærheden af denne hyggelige by. Randers er en af Danmarks største byer og ligger på Jyllands østkyst ved Gudenåen.

Bliver du medlem af vores loyalitetsprogram Best Western Rewards, kan du desuden optjene point og booke hotel i Randers til særpriser.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Randers

Book hotel i Randers centrum

Book et hotel i Randers, Danmarks perle i Kronjylland, hos os og bo i nærheden af alt. En af de seværdighheder, som skiller sig lidt ekstra ud, er Memphis Mansion. Her har man nemlig genskabt en kopi af det berømte hjem, Graceland, som tilhørte Elvis Presley i Memphis, Tennessee. Hvis du hellere vil tilbringe dagen midt i en regnskov, er det også en mulighed. I Randers Regnskov træder du direkte ind i den tropiske verden med varm og fugtig luft, aber, fugle og smukke vandfald.

I Randers finder du også det lokale stadion, hvor du kan støtte op om fodboldholdet Randers FC. Er du i øvrigt interesseret i tilbud for sportshold og idrætsudøvere, bør du kigge nærmere på Best Sport så du kan udnytte de ekstra gode tilbud.

Gode hoteltilbud i Randers

Best Western Plus Hotel Kronjylland er et hotel i Randers med international boutiquestil, smuk arkitektur, en afslappet atmosfære og en central beliggenhed. Med kun 200 meter til banegården og ca. 45 minutter i bil til lufthavnen i Århus er hotellet et godt udgangpunkt for både familier og par. Hotellet tilbyder endvidere et moderne businesscenter, konference- og gruppelokaler, hvorfor det også passer ideelt til forretningsrejsende. Med Best Western Business Advantage kan I skrive jer op til fordelagtige forretnings- og firmaaftaler, så I kan booke hoteller til fordelagtige priser.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Randers
  • Tilbring dagen i Randers Regnskov
  • Træd ind i Elvis’ univers på Memphis Mansion
  • Gå til fodboldkamp på Randers Stadion

Find hotel i Randers

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

46.5 mi / 74.8 km

4.5/5
1448  Anmeldelser Verified
dk

DKK

895.00

Vælg hotel

Aiden

48.8 mi / 78.5 km

/5
  Anmeldelser Verified
dk

DKK

695.00

Vælg hotel

BW Premier Collection

27.9 mi / 45.0 km

4.4/5
119  Anmeldelser Verified
dk

DKK

1215.00

Vælg hotel

Best Western Plus

0.4 mi / 0.6 km

4.3/5
707  Anmeldelser Verified
dk

DKK

1000.00

Vælg hotel

Menu

 Dansk
Menu