Hoteller i Vejle
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Vejle

Find frem til de gode hoteller i Vejle

Vejle er en af Østjyllands mest populære destinationer. Her kan du glæde dig til en række forskellige aktiviteter, såsom golf, spa og shopping samt dejlige strande og flotte naturområder. Vejle er en perfekt destination for både familier, par og venner, uanset om I er til aktiv ferie eller ren afslapning. Book vores hotel i Vejle midt i centrum og kom tæt på det hele.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Vejle

Vælg et af vores hoteller i nærheden af Vejle centrum

I hyggelige Vejle mødes du af maleriske gader med herlige caféer og restauranter, der tilbyder udsøgt mad. Der er også altid mulighed for ro og afslapning via en slentretur i den flotte natur, som omgiver byen. På vores hotel i Vejle, Best Western Torvehallerne, kan du nyde den tætte beliggenhed til restauranter, barer og caféer samt få adgang til lokaler, hvor der kan arrangeres møder og konferencer. Hotellet ligger centralt placeret i Vejle, hvilket gør det til et perfekt udgangspunkt. Ikke langt fra hotellet ligger Okolariet og Skærup Zoo, og en halv times køretur væk finder du en af Danmarks største turistattraktioner, LEGOLAND.

Find et hotel i Vejle via Best Western

Bo på hotel i Vejle, tæt på Danmarks smukkeste natur. Dette giver en perfekt overnatningsløsning for familier, par og forretningsrejsende. Takket være den tætte beliggenhed til eksempelvis LEGOLAND og en mængde andre attraktioner er det et godt hotel for dig, som rejser med en større gruppe.

Læs også gerne mere om vores fordelagtige tilbud inden for helse, sport og wellness under Best Sport og tjek, hvordan I kan gøre jeres grupperejse endnu bedre. Glem heller ikke, at du kan optjene point gennem vores loyalitetsprogram Best Western Rewards. På den måde får du adgang til rabatter og kan bestille dine hotelværelser til lavere priser.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Vejle
  • Besøg museet Okolariet
  • Brug dagen i Skærup Zoo
  • Find på sjove aktiviteter i de nærliggende naturområder

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.3 mi / 0.5 km

4.1/5
1204  Anmeldelser Verified
dk

DKK

1035.00

Vælg hotel

Best Western Plus

11.9 mi / 19.2 km

4.3/5
1410  Anmeldelser Verified
dk

Aiden

39.3 mi / 63.3 km

/5
  Anmeldelser Verified
dk

DKK

766.00

Vælg hotel

BW Premier Collection

30.8 mi / 49.6 km

4.3/5
120  Anmeldelser Verified
dk

DKK

1115.00

Vælg hotel

Best Western Plus

36.5 mi / 58.8 km

4.5/5
1440  Anmeldelser Verified
dk

DKK

1545.00

Vælg hotel

Menu

 Dansk
Menu