Hoteller i Gardermoen
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Gardermoen

Vi tilbyder et godt hotel i Gardermoen

Når du skal ud at rejse, og flyet afgår fra Norges internationale lufthavn, Gardermoen (OSL), er der forskellige ting, du kan gøre for at få en mere behagelig start på din rejse. Booker du et hotel på Gardermoen, vil det eksempelvis mindske stressniveauet i væsentlig grad. Hvis du har et tidligt morgenfly, eller hvis du lander sent om aftenen, kan du sove på hotellet og slippe for at sætte dig træt og stresset ind i bilen. Nyd i stedet en god nats søvn og en velsmagende morgenmad næste morgen, inden du tager af sted til terminalen eller fortsætter din rejse hjemad.

Foto header: Avinor - Espen Solli

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om

Book et hotel tæt på Gardermoen Lufthavn

Det tager kun 6 minutter at køre fra vores hotel til Gardermoen Airport med shuttlebusserne. Det er et naturligt valg for dig, som leder efter et familiehotel og vil have et bekvemt stop på rejsen. Hotellet er også perfekt for parret, som vil have det perfekte afsæt til den romantiske weekend, eller til den forretningsrejsende, som vil skabe et godt grundlag for forretningsrejsen.

Hotellet er udstyret med 12 moderne møde- og konferencelokaler med hurtigt WiFi, så I som virksomhed kan starte jeres projekt allerede her. Vil du i stedet gerne træne, inden du begiver dig af sted på en lang flyrejse, er der naturligvis også et veludstyret og moderne træningslokale. Hotellet har i alt 233 værelser i flere kategorier samt en à la carte-restaurant med morgenmadsservering, bar og en lille butik i lobbyen. Stedet er også ideelt for dig, der skal holde et større selskab.

Du behøver heller ikke bekymre dig om bilen, mens du er væk. På Best Western Oslo Airport Hotel tilbydes der gratis parkering for hotellets gæster. Når du befinder dig i nærheden af Gardermoen, kan du besøge SAS Museet eller Forsvarets Flysamling, hvis du interesserer dig særligt meget for fly.

Book dit hotel i Gardermoen hos os

Næste gang du skal ud og flyve, så book et hotel ved Gardermoen Lufthavn. På denne måde kan du slappe af og begynde rejsen på bedste måde, uden stress og jag. Læs gerne mere om alle vores tilbud og book hotel i Norge. Du kan opnå særpriser ved at tilmelde dig vores populære loyalitetsprogram. Programmet gør det muligt at optjene point, ligesom du kan få flere fordele, når du bor på vores hoteller rundt om i verden. Pointene kan du efterfølgende anvende til frinætter eller gavekort hos nogle af vores partnere.

 


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i
  • Besøg SAS Museet
  • Book en guidet tur på Forsvarets Flysamling
  • Udnyt muligheden for at shoppe i taxfree-butikkerne i Oslos lufthavn, Gardermoen

Filter
 Filter
Filter


Best Western

4.5 mi / 7.3 km

4.0/5
500  Anmeldelser Verified
no

NOK

1348.00

Vælg hotel

Best Western Plus

1.4 mi / 2.2 km

4.1/5
877  Anmeldelser Verified
no

NOK

1111.00

Vælg hotel

BW Premier Collection

23.1 mi / 37.1 km

4.4/5
803  Anmeldelser Verified
no

NOK

1786.00

Vælg hotel

BW Signature Collection

21.5 mi / 34.5 km

3.6/5
321  Anmeldelser Verified
no

NOK

1180.00

Vælg hotel

Menu

 Dansk
Menu