Hoteller i Kongsberg
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Kongsberg

Leder du efter et hotel i Kongsberg, Norge?

Oplev byen fra dens bedste side ved at booke dit hotel hos os. Her finder du Gyldenløve Hotel i Kongsberg, der er et sted, som passer til alle, hvad enten du er forretningsrejsende, rejser alene eller er en del af gruppen, der leder efter et familiehotel i Norge.

Tilmeld dig meget gerne vores loyalitetsprogram, så du optjener point og desuden kan få rabatter og fordele.

Hotellet har en perfekt beliggenhed, tæt på Kongsbergs banegård og med kun 3 km til Kongsbergs skicenter. Vil du udforske den smukke natur og byens seværdigheder på fleksibel vis, tilbyder hotellet udlejning af cykler. Du får her mulighed for at nyde omgivelserne på nærmeste hold, og det bliver nemt at gøre forskellige stop, når du finder noget nyt, du vil undersøge lidt mere indgående.

Hotelværelserne har en stilren indretning og har al den komfort, du kan tænkes at få brug for under opholdet. Desuden er der både restaurant og bar i bygningen, som serverer hjemlige og nationale retter. Ankommer du i bil, kan du parkere den sikkert via hotellets private parkering.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Kongsberg

I nær afstand fra vores hotel i Kongsberg

Kun 10 minutters gåtur fra vores hotel på Kongsberg finder du Kongsbergs kirke fra 1700-tallet. Det er en af byens store seværdigheder, og den anses for at være den mest velbevarede og storslåede kirke i Norge fra 1700-tallet. Træd ind i kirken og bliv fascineret af de fantastiske detaljer og sporene fra de mennesker, som har boet i byen. Sommetider arrangeres der også koncerter her, hvilket er en rigtig imponerende og storslået oplevelse.

Et andet sted, hvor du kan lære mere om byens historie, er Norwegian Mining Museum. Her kan du dykke ned i Kongsbergs industrielle historie, lige fra etableringen af Kongsberg Våbenfabrik til opstarten af dagens højteknologiske virksomheder. Book en guidet tur og begiv dig ned i de dybe minegange. Museet har store samlinger af genstande, som vidner om det minearbejde, man arbejdede med i de 335 år, hvor sølvminerne i Kongsberg var i drift. Museets største attraktion er dets sølvsamling, som er den største samling af indenlandsk sølv i hele verden.

Har du lyst til en aktiv ferie, er Kongsberg et godt valg, da byen har sit eget skianlæg. Med 9 pister i forskellige sværhedsgrader findes der noget for alle. Skianlægget ligger som nævnt kun 3 km fra Gyldenløve Hotel.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Kongsberg
  • Besøg Kongsbergs kirke
  • Løb på ski i Kongsberg Skisenter
  • Tag på en guidet tur i Norwegian Mining Museum

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

0.2 mi / 0.3 km

4.3/5
232  Anmeldelser Verified
no

NOK

1995.00

Vælg hotel

BW Premier Collection

41.1 mi / 66.2 km

4.4/5
787  Anmeldelser Verified
no

NOK

0.00

Vælg hotel

BW Signature Collection

41.1 mi / 66.2 km

3.7/5
306  Anmeldelser Verified
no

NOK

1495.00

Vælg hotel

Menu

 Dansk
Menu