Hoteller i Sogndal
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Sogndal

Book hotel i Sogndal

Sogndal er en lille by, som ligger flot ved Sognefjorden. Sognefjorden er Norges længste og dybeste fjord, og dette område regnes for at være et af landets absolut flotteste. Det gør Sogndal til en rigtig populær turistdestination for dem, som vil opleve den fantastiske natur, vandre langs gletsjere eller tage på krydstogt via fjorden. Book vores hotel i Sogndal, Best Western Laegreid Hotel, og få en overnatningsløsning med en yderst central beliggenhed.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Sogndal

Hotel i Sogndal centrum – det bedste udgangspunkt

Tæt på hotellet ligger der flere spændende seværdigheder, såsom gletsjeren Jostedalsbreen, Kaupanger stavkirke, Flåmsbanen og Sognefjeldet. Der er desuden kun en kort køretur til den flotte nationalpark Jotunheimen, som ligger langs Lustrafjord. På vores hotel i Sogndal centrum, Laegreid Hotel, har du et godt udgangspunkt til det meste, og du bor desuden i en både varm, personlig og afslappet atmosfære. Det er kort og godt et perfekt familiehotel, men det passer også godt til forretningsrejsende takket være de store mødelokaler.

Er du glad for museer, bliver du bestemt ikke skuffet, når du besøger Sogndal. Ikke langt fra vores hotel midt i Sogndal ligger både Norwegian Glacier Museum og De Heibergske Samlinger-Sogn Folkemuseum. Sidstnævnte er et såkaldt ”open air-museum”, hvilket betyder, at man har bygget en bydel for at vise, hvordan byen så ud før i tiden. Her kan du tage en slentretur gennem de mere end 30 bygninger og lære om byens historie ved hjælp af skiltene på både norsk og engelsk. Det er også et populær udflugtsmål for børn, da der altid arrangeres en række sjove aktiviteter.

Book hotel i Sogndal og få attraktive tilbud

Book dit hotel hos os, næste gang du planlægger at besøge Sogndal. Vi har passende alternativer til familien, vennerne, parret eller den forretningsrejsende. Deltag desuden i vores loyalitetsprogram Best Western Rewards, så du løbende optjener point. På den måde får du adgang til ekstra gode priser og tilbud.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Sogndal
  • Besøg Norwegian Glacier Museum
  • Tag med hele familien til De Heibergske Samlinger-Sogn Folkemuseum
  • Oplev de flotte fjorde på en vandre- eller krydstogtstur

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.0 mi / 0.1 km

4.4/5
314  Anmeldelser Verified
no

NOK

1610.00

Vælg hotel

Menu

 Dansk
Menu