Hoteller i Steinkjer
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Steinkjer

Book dit hotel i Steinkjer

Før i tiden var den lille kystby Steinkjer et vigtigt handelscentrum. Noget, som du også bliver mindet om, når du besøger byen med dens vikingegrave, stencirkler og Egge Museum. Egge Museum er et ”åbent” museum, som er bygget op som en del af byen, så man på den måde får mulighed for at opleve historien helt tæt på. Her kan du besøge traditionelle staldbygninger, dyr og mennesker, der er klædt præcis, som de var før i tiden.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Steinkjer

En anden oplevelse, du heller ikke må snyde dig selv for, når du bor på hotel i Steinkjer, er den utroligt flotte Kystriksveien. Den naturskønne vej strækker sig fra Steinkjer til Bodø på Norges vestkyst og figurerer tilmed på listen over de "101 naturskønneste veje i verden”, som er udvalgt af National Geographic. Vælg selv, om du vil opdage de flotte omgivelser via bil eller cykel og vil foretage et stop ved nogen af de mange seværdigheder langs vejen. Du kommer blandt andet forbi Saltstraumen, Svartisen, Torghatten, Leka og De Syv Søstre. Book hotel i Steinkjer på vores hjemmeside og få en god pris og et godt udgangspunkt.

Hotel Steinkjer - tæt på det hele

Uanset om du leder efter et familiehotel eller et hotel i Steinkjer, som passer til forretningsrejsende, er vores Tingvold Park Hotel det helt rigtige valg. Her bor du i et naturskønt område med moderne værelser og gode konferencelokaler, men du er samtidig også tæt på alt det, som den lille by har at tilbyde dig. Kun 5 minutters kørsel fra hotellet ligger banegården og den spændende Trifolium-labyrint. Det er en sjov oplevelse for både voksne og børn, hvor I sammen skal forsøge at komme igennem den 1300 meter lange labyrint bestående af 2 meter høje buske. Labyrinten er formet som tre blade og repræsenterer kommuneblomsten rødkløver.

Book gennem os, når du skal finde et hotel i Steinkjer. Glem ikke at tilmelde dig vores attraktive loyalitetsprogram for at få fordelagtige priser og rabatter. Uanset om du rejser med familie, venner eller kolleger, har vi et passende alternativ til dig.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Steinkjer
  • Tag en bil- eller cykeltur langs den flotte kystrute
  • Hop ind i labyrinten Trifolium – det er sjovt for både børn og voksne
  • Tag på en rejse gennem historien med et besøg på Egge Museum

Filter
 Filter
Filter


Sure Hotel

41.7 mi / 67.1 km

3.8/5
589  Anmeldelser Verified
no

NOK

1154.00

Vælg hotel

Best Western

0.6 mi / 1.0 km

4.3/5
791  Anmeldelser Verified
no

Menu

 Dansk
Menu