Hoteller i Trondheim
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Trondheim

Har du lyst til en ferie fyldt med spændende historie og inspirerende kulturoplevelser, samtidig med at du er omgivet af smuk natur? Så tjek vores hotel i Trondheim, så du kan opleve Norges tredjestørste by med ca. 180.000 indbyggere.

Uanset om du rejser sammen med vennerne, familien eller din partner, finder du et hotel, som passer til dig.

Trondheim er en smuk by, der ligger ved Nidelven. Her får du et indblik i den traditionsrige historie via katedralen Nidarosdomen og den lille ø Munkholmen, som nævnes i eventyrerne allerede i år 995. Dette mikses med moderne teknik og forskning takket være det velansete universitetet NTNU (Norges Teknisk-naturvidenskabelige Universitet). Det gør, at byen er fuld af liv, og der er desuden masser af restauranter og caféer, du kan besøge, når du har lyst til lidt god mad.

I Trondheim arrangerer man endvidere Norges største kulturfestival UKA hvert andet år, og i oktober 2019 er det atter tid til at fejre. Gå ikke glip af dette, hvis du er fan af god musik, teatre og spændende kurser.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Trondheim

Find dit bedste hotel i Trondheim

Når du vil booke et hotel Trondheim, har du to forskellige alternativer at vælge mellem her hos os. Chesterfield Hotel Best Western Chesterfield ligger i det centrale Trondheim med en kun 13 minutters gåtur til badelandet Pirbadet og en 10 minutters gåtur fra indkøbscentret Solsiden. Hotellet tilbyder dig en elegant og komfortabel indretning med restaurant og bar i samme bygning. Værelserne har et smagfuldt interiør og har alle de bekvemmeligheder, du søger. Rejser du med arbejdet, er der desuden konferencelokaler og WiFi i hele bygningen.

Vælger du i stedet at bo på Hotel Bakeriet, hvilket er vores andet hotel i Trondheim, vil du kunne nyde godt af at bo komfortabelt i et unikt miljø. Bygningen fungerede i 1800-tallet som bageri, hvilket man kan se spor af fra eksempelvis de store smukke bageovne, som er blevet bevaret. Desuden finder du fotografier og udstillinger flere steder på hotellet, hvilket giver et unikt indblik i byggningens og kvarterets historie. Hotellet ligger kun 350 meter fra banegården i Trondheim, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for dig, der vil udforske alle byens seværdigheder. Værelserne er prisvenlige og passer til såvel dig, der rejser alene, som konferencedeltageren. Vi er også et godt bud for familien, der leder efter et familiehotel. Hotellet er i øvrigt dyrevenligt, så du kan medbringe din hund mod et mindre gebyr.

Book hotel Trondheim

Næste gang du planlægger en rejse til Norges største by, så find dit hotel i Norge hos os. Vores hoteller i Trondheim ligger i en bekvem afstand fra byens mange aktivitetstilbud. Tag en gåtur langs elven eller sæt dig ned på en hyggelig udendørs café og nyd omgivelserne. Her er der noget at se og lave for alle, året rundt!

Tilmeld dig gerne vores loyalitetsprogram Best Western Rewards, så du får adgang til alle de favorable tilbud.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Trondheim

Besøg Nidarosdomen - den næststørste katedral i Norden efter Uppsala Domkirke
Hør mere om Trondheims marinehistorie på Søfartsmuseet
Shop i Solsiden
Gå en tur eller cykl langs med Nidelven
Kør en tur med en Sightseeingbus
Tag båden ud til Munkholmen og tag på en kombineret picnic og badetur

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

0.3 mi / 0.5 km

3.9/5
997  Anmeldelser Verified
no

Sure Hotel

16.0 mi / 25.7 km

3.8/5
588  Anmeldelser Verified
no

NOK

985.00

Vælg hotel

Menu

 Dansk
Menu