Hoteller i Eskilstuna

Opdater information om dit besøg

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Eskilstuna

Har man en god seng at sove i, og begynder man dagen med et solidt morgenmåltid, er man allerede kommet et godt stykke ad vejen, når det drejer sig om et vellykket hotelophold. Best Western tilbyder med sit hotel i Eskilstuna begge dele, og den høje komfort og gode service er blevet vores varemærke verden over. Uanset om du er solorejsende eller på udkig efter et godt familiehotel, hvor familiens yngste kan opleve glæden ved at rejse, finder du det lige her.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Eskilstuna

Book et hotel med en god beliggenhed i Eskilstuna

Beliggenheden er et vigtigt element, når du skal bo på hotel i Eskilstuna. Vilsta Sporthotell ligger blot 2 km fra byens centrum. Det giver således en god kombination af byliv og rolige omgivelser. Med hotellets beliggenhed umiddelbart syd for byens centrum er der også gode muligheder for udendørsaktiviteter for hele familien – sportsdelen i hotellets navn er nemlig ikke taget ud af det blå. Fra hotellet er der kun 100 meter hen til det store naturreservat, hvor man kan løbe og vandre om sommeren og stå på både langrends- og slalomski om vinteren. Vilsta Sporthotell er således et fremragende familiehotel.

Seværdigheder rundt om i Eskilstuna

Når du booker et hotel i Eskilstuna, kan du se frem til et ophold, som byder på både fine naturoplevelser, historie, kultur og spændende byliv. Byen ligger naturskønt lige mellem Örebro og Sveriges hovedstad Stockholm. Med knap 10 km til landets tredjestørste sø Mälaren er der gode muligheder for at kombinere udendørsaktiviteter med byferiens mange oplevelser.

Rejser du hertil med familien, er Eskilstuna Zoo et godt bud på en fællesaktivitet, især fordi den zoologiske have også er kombineret med en forlystelsespark. Her er der alt lige fra eksotiske dyr til vilde rutsjebaner, og stedet er altid et hit hos familiens yngste.

Et andet oplagt udflugtsmål, som både appellerer til voksne og børn, er byens kendte museum Arsenalen, som byder på en udstilling med 75 militærtanks. Her kan man komme helt tæt på de store maskiner, som man ellers kun kender fra film, og der er desuden også mulighed for selv at prøve køretøjernes kommunikationsudstyr.

Et ophold i Eskilstuna på vores hotel er et godt udgangspunkt for et varieret ferieprogram, som har noget for enhver aldersgruppe. Her finder du flere tips til, hvad du kan lave, når du bor på hotel i det sydlige Eskilstuna.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Eskilstuna
  • Nyd en hyggelig dag i den gamle bydel blandt caféer og små butikker
  • Besøg Eskilstuna Stadsmuseum og udforsk byens industrihistorie
  • Tag en dagstur til Stockholm, som ligger knap 50 km mod øst
  • Besøg det flotte Strömsholm Slot fra 1500-tallet
  • Nyd en sommerdag med (sol)badning ved Mälarens bred

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.0 mi / 0.1 km

se

SEK

1156.00

Vælg hotel

Best Western

46.3 mi / 74.5 km

se

SEK

1030.00

Vælg hotel

Best Western Plus

16.6 mi / 26.8 km

se

Best Western

27.9 mi / 45.0 km

se

SEK

1595.00

Vælg hotel

Best Western

27.2 mi / 43.7 km

se

Best Western

16.9 mi / 27.2 km

se

SEK

1395.00

Vælg hotel

Sure Hotel Studio

16.7 mi / 26.9 km

se

SEK

980.00

Vælg hotel

Best Western

20.9 mi / 33.6 km

se

SEK

888.00

Vælg hotel

Sure Hotel Collection

17.8 mi / 28.6 km

se

SEK

800.00

Vælg hotel

Sure Hotel

1.4 mi / 2.2 km

se

SEK

1036.00

Vælg hotel

Sure Hotel

48.0 mi / 77.2 km

se

SEK

630.00

Vælg hotel

Menu [Dk]

 Dansk
Menu