Hoteller i Helsingborg
Minimere
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Helsingborg

Turen over Øresund er en klassiker som dagstur for danske turister, men vælger du at booke et hotel i Helsingborg og tage en eller flere overnatninger her, har du mulighed for at opleve byen på en måde, som der sjældent er tid til, når turen går hjem samme dag. Best Westerns hoteller i Helsingborg er et oplagt valg, uanset om du planlægger en weekendtur med en attraktiv hotelpakke til familien, en solorejse eller et større arrangement. Her finder du noget for enhver smag og ethvert budget, og beliggenheden er helt i top, uanset hvilket Best Western-hotel i Helsingborg du vælger.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Helsingborg

Fordele ved et hotel i Helsingborg centrum

Best Western har tre hoteller i Helsingborg. Godt 500 meter nord for Helsingborg Hovedbanegård og færgelejet finder du V Hotel Helsingborg, som er en del af Best Westerns Premier Collection, hvor der er ekstra stort fokus på den eksklusive og unikke hoteloplevelse. Med beliggenheden i centrum er det let at få udforsket både byens butikker, restauranter og kulturtilbud.

Book det bedste i hotel i Helsingborg

Udover det flotte Premier Collection-hotel tilbyder Best Western også to andre overnatningsmuligheder hvis du leder efter et hotel i det centrale Helsingborg. Kun et stenkast fra hovedbanegården og færgelejet ligger både Hotel Duxiana og og Hotel Linnea, som indgår i Best Westerns Sure Hotel Collection. Her kan du nyde et højt komfortniveau til en pris, som også giver plads i budgettet til, at du kan få set og gjort en masse under opholdet. Det er muligt at foretage en gruppebooking på Hotel Duxiana og Hotel Linnea. hvis du planlægger en større rejse med venner eller kollegaer, og begge steder er med deres centrale beliggenhed desuden et ideelt valg som familiehotel.

Seværdigheder

Med en beliggenhed lige ud til Øresund byder Helsingborg på gode muligheder for dagsudflugter i det flotte kystlandskab både nord og syd for byen. Det flotte skånske landskab er en oplevelse for både store og små, og der er masser af gode picnicmuligheder til at gøre cykel- eller traveturen helt perfekt.

Når du vælger et hotel i Helsingborg centrum, har du samtidig også gode muligheder for at opleve nogle af byens kendte attraktioner, og især udsigten fra toppen af det gamle fæstningsværk Kärnen er et besøg værd. Her kan du opleve noget af byens spændende historie på nærmeste hold, og skulle sulten melde sig efter traveturen, er der ikke langt til de mange hyggelige restauranter og caféer i nærområdet.

 

Omtrent 2 km nord for centrum ligger Tropikariet, som helt sikkert bliver et stort hit stort hit hos rejseselskabets yngste medlemmer. Den indendørs regnskov giver mulighed for at komme tæt på et væld af eksotiske dyr, og her er det ikke usædvanligt at se flagermus og eksotiske fugle suse forbi, mens man betragter de mange, spændende dyrearter.

 

Her finder du ekstra inspiration til flere af byens seværdigheder.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Helsingborg

Filter
 Filter
FilterBest Western

49.8 mi / 80.2 km

se

Best Western

35.1 mi / 56.4 km

se

SEK

1075.00

Vælg hotel

Best Western Plus

32.9 mi / 52.9 km

se

Sure Hotel Collection

32.8 mi / 52.8 km

se

Best Western

32.6 mi / 52.4 km

se

28.4 mi / 45.7 km

Best Western

26.3 mi / 42.3 km

dk

Best Western Plus

25.8 mi / 41.6 km

dk

Best Western Plus

30.8 mi / 49.6 km

se

Sure Hotel

20.5 mi / 33.0 km

dk

DKK

1075.50

Vælg hotel

Sure Hotel

22.5 mi / 36.2 km

se

Best Western

0.2 mi / 0.4 km

se

Sure Hotel Collection

0.2 mi / 0.3 km

se

BW Premier Collection

0.2 mi / 0.3 km

se

Sure Hotel

17.9 mi / 28.8 km

se

Sure Hotel Collection

41.7 mi / 67.1 km

se

SEK

801.00

Vælg hotel

Best Western

11.9 mi / 19.2 km

se

Best Western Plus

15.3 mi / 24.7 km

se

Sure Hotel Collection

29.0 mi / 46.7 km

se

SEK

0.00

Vælg hotel

SureStay Signature Collection

42.3 mi / 68.0 km

se

Best Western

43.6 mi / 70.2 km

se

SEK

2952.00

Vælg hotel

Best Western Plus

43.8 mi / 70.5 km

se

Menu [Dk]

 Dansk
Menu