Hoteller i Jönköping

Opdater information om dit besøg

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Jönköping

Jönköping er et oplagt valg, når du vil opleve Sverige, som du kender det fra postkort og rejsebrochurer; roligt, charmerende og naturskønt. Her, cirka halvvejs mellem hovedstaden Stockholm og landets næststørste by Gøteborg, kan du se frem til et ophold, som byder på alsidige udendørsaktiviteter, en hyggelig atmosfære og alt, hvad hjertet kan begære af restauranter, cafeer og museer.

Når du vælger at bo på hotel i Jönköping, har du ganske enkelt et perfekt udgangspunkt, og hvis du har lyst til at udvide programmet med en dagstur eller to i området, er der gode muligheder for dette. Kig gerne forbi et af vores hoteller, hvis du eksempelvis er på romantisk weekend med partneren, søger en komplet hotelpakke eller måske har brug for en gruppebooking på hotel til familie og venner.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Jönköping

Find et hotel i Jönköping centrum

Med et hotel i Jönköping centrum har du gode forudsætninger for at få oplevet byen på bedste vis. Her er der både noget til friluftsfolket og den kulturinteresserede, og der er fine muligheder for at kombinere de to.

Beliggenheden lige ved Sveriges næststørste sø Vättern er uden tvivl byens helt store trækplaster. Her kan man nyde naturen året rundt. Aktiviteter tæller bl.a. sejlture, (sol)badning samt kite- og windsurfing om sommeren. Eller kast dig ud i vandreture i de flotte skove om efteråret, langrend og skøjteløb om vinteren samt mountainbike, når træerne springer ud.

Hvis du har lyst til at kombinere Vätterns mange muligheder for en aktiv ferie med indendørsaktiviteter, eller hvis du ikke er heldig med ferievejret, er der også mulighed for at variere programmet med museumsbesøg for radioteknologi, kunst og endda tændstikker! Derudover byder byen også på masser af spændende butikker samt gode spisesteder og cafeer, som dækker hele verdenskortet - og selvfølgelig også lokalområdet!

Vælg det bedste hotel i Jönköping

Hotellet er det sted, hvor man lader batterierne op efter en lang og spændende dag. Det bedste hotel i Jönköping er stedet, der har en god beliggenhed i forhold til dine rejseplaner og samtidig giver nogle rolige rammer om opholdet. Best Western John Bauer Hotel ligger blot 200 meter fra både centrum og vandet, og det er derfor et godt bud. Boutique-hotellet fra Best Western Plus-serien tilbyder alt, hvad du har brug for til et vellykket ophold, inkl. sauna, fitnessrum og egen restaurant – og med mere end 100 værelser og gode mødefaciliteter er det også et oplagt valg til en gruppebooking.

Book dit hotel i Jönköping hos os allerede i dag!


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Jönköping
  • Studér kunstsamlingerne på Jönköping Läns Museum
  • Opdag, hvordan man producerer tændstikker på Tændstikmuseet
  • Nyd en stille stund i kirker som Sofiakyrkan eller byparken
  • Udfordr dit mod på Jönköpings mange klipper
  • Udnyt vandet til at skabe rammerne for en aktiv ferie
  • Find de gode shoppingtilbud hos byens mange butikker

Filter
 Filter
Filter


Best Western

41.6 mi / 67.0 km

se

Best Western

31.6 mi / 50.9 km

se

Best Western

42.2 mi / 67.8 km

se

SEK

1215.00

Vælg hotel

Sure Hotel Collection

28.3 mi / 45.5 km

se

Best Western Plus

45.2 mi / 72.7 km

se

Best Western Plus

0.4 mi / 0.6 km

se

SEK

1087.00

Vælg hotel

Best Western

34.6 mi / 55.7 km

se

Sure Hotel Collection

34.6 mi / 55.7 km

se

SEK

1305.00

Vælg hotel

Best Western Plus

49.2 mi / 79.2 km

se

SEK

1104.00

Vælg hotel

Menu [Dk]

 Dansk
Menu