Hoteller i Karlstad
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Karlstad

Karlstad i Sverige byder på masser af udendørsaktiviteter. Uanset om du besøger byen om sommeren eller vinteren, alene eller med hele familien, er det vigtigt at vælge den helt rigtige overnatning. Når du vælger et hotel i Karlstad hos Best Western, kan du se frem til et ophold, hvor komfort, service og en god beliggenhed går op i en højere enhed, så du har et de bedste forudsætninger for at få oplevet en masse på turen. Som medlem af Best Western Rewards har du desuden mulighed for at optjene point i forbindelse med dit ophold, som kan omsættes til blandt andet opgraderinger og overnatninger.

 

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Karlstad

Book det bedste i hotel i Karlstad

Best Western er det oplagte valg til opholdet i Karlstad. Her er der noget for ethvert budget, og uanset om du ønsker en gruppebooking til et større selskab eller en hotelpakke, hvor det hele er inkluderet, finder du det her hos os. Blot 2 km øst for centrum finder du det hyggelige Gustaf Froding Hotel & Konferens, som er et ideelt valg, hvis du har bilen med til Sverige.

Masser af muligheder med et hotel i Karlstad

Ønsker du et mere prisvenligt hotel i Karlstad, er Savoy Karlstad også et godt bud. Hotellet er en del af Best Westerns Sure-serie, hvor der er fokus på det essentielle for et godt ophold, hvilket samtidig giver luft i rejsebugettet til endnu flere oplevelser. Savoy Karlstad ligger et stenkast fra Karlstad Hovedbanegård, og det er et godt valg, hvis du rejser hertil med tog og/eller ønsker at bo tæt på shoppingmuligheder og restauranter i byens centrum.  

Seværdigheder

Med en fremragende beliggenhed på nordsiden af Sveriges største sø Vänern er Karlstad et slaraffenland af udendørsaktiviteter. Her er der gode muligheder for at bade, sejle og vandre om sommeren, og om vinteren lokker søen og de omkringliggende områder med skøjteløb og langrendsski.

Det er dog ikke kun søen, som lokker rejsende til området. Når du booker et hotel i Karlstad, kan du også se frem til et ophold, der byder på både kulturseværdigheder og historiske fortællinger. Her er især Värmlands Museum et godt sted at begynde, hvis du vil lære mere om områdets historie og udvikling. Godt 50 km nord for byen er der mulighed for at besøge gården Mårbacka, hvor forfatteren Selma Lagerlöf voksede op og senere købte efter at have modtaget Nobelprisen i litteratur i 1909.

Byen har dog endnu flere seværdigheder, og her giver vi dig lidt ekstra inspiration.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Karlstad
  • Besøg museet Sandgrund, hvor kunstneren Lars Lerins værker er udstillet
  • Nyd forlystelserne og den zoologiske have i Mariebergsskogen
  • Hold en hyggelig picnic i den flotte park Stadsträdgården
  • Shop souvenirs til venner og familie i Halmstad centrum
  • Besøg Alsters Herrgård, hvor digteren Gustaf Frödig boede

Filter
 Filter
Filter


Sure Hotel

38.4 mi / 61.8 km

3.9/5
68  Anmeldelser Verified
se

Sure Hotel Collection

37.4 mi / 60.2 km

4.2/5
101  Anmeldelser Verified
se

Best Western

1.7 mi / 2.7 km

4.1/5
448  Anmeldelser Verified
se

SEK

0.00

Vælg hotel

Best Western

0.8 mi / 1.2 km

4.2/5
2598  Anmeldelser Verified
se

SEK

1445.00

Vælg hotel

Sure Hotel Collection

35.9 mi / 57.8 km

4.3/5
659  Anmeldelser Verified
se

SEK

1095.00

Vælg hotel

Menu

 Dansk
Menu