Hoteller i Kristiansand
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Kristiansand

Kristiansand i det sydligste Norge er altid et besøg værd. Best Westerns Hotel Norge har en god beliggenhed og byder på noget for enhver smag og ethvert budget. Med et højt serviceniveau, en solid morgenmad og bekvemme værelser har du på vores hotel i Kristiansand centrum gode betingelser for at udforske byen og lokalområdet. Kender du vores loyalitetsprogram? Med det får du endnu flere fordele, når du bor hos os!

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Kristiansand

Vores hotel i Kristiansand centrum

Med knap 100.000 indbyggere byder Kristiansand på byliv i et tempo, der ikke tager pusten fra en. Best Westerns Hotel Norge ligger kun et stenkast fra Markens Gate, som er byens absolutte centrum, og det er således et perfekt udgangspunkt for at få set byen.

Book det bedste hotel i Kristiansand

Når man rejser, vil man gerne have et godt udgangspunkt, hvor man kan slappe af efter en lang og begivenhedsrig dag og få sig en god nats søvn. Vælger du Best Western-kæden, kan du som gæst på Hotel Norge i Kristiansand være sikker på, at der er tjek på detaljerne. Her kan du se også frem til at træde ind på et børnevenligt familiehotel, som samtidig appellerer til den forretningsrejsende. Med den centrale beliggenhed er det hverken svært at finde et sted til en forretningsfrokost eller oplevelser for rejseselskabets yngste.

Byens seværdigheder

Med valget af et hotel i Kristiansand, kan du glæde dig til flere spændende oplevelser for rejsende i alle aldre. Byens historiske museum og det unikke Kristiansand Kanonmuseum er det oplagte valg, hvis du vil lære mere om områdets historie. Her kan du med fordel supplere programmet med et besøg på herregården Gimle Gård fra 1800-tallet.

Når du vælger at booke et hotel i Kristiansand, vælger du også en børnevenlig destination, som byder på både vandland, en kombineret zoo og forlystelseshave samt den kendte sørøverby Abra Havn, som ligger blot 15 km nordøst for byen. Her kan børnene få lov at opleve den caribiske piratstemning helt tæt på. Best Western Hotel Norge ligger i øvrigt blot en halv kilometer den hyggelige Bystranda, hvor I kan nyde en forfriskende dukkert eller picnic.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Kristiansand
  • Besøg byens historiske museum og det unikke Kanonmuseum
  • Oplev den flotte herregård Gimle Gård
  • Nyd en sommerdag på den hyggelige Bystranda
  • Besøg Abra Havn Parate Village lidt uden for byen
  • Oplev byens forlystelsespark og zoologiske have

Filter
 Filter
Filter


Menu

 Dansk
Menu