Hoteller i Luleå
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Luleå

Overnatningen er altid et vigtigt element, uanset hvor du rejser hen. Selvom man måske tilbringer det meste af dagen på farten og kun bruger ganske få timer på hotellet, betyder overnatningsrammerne en del. Best Westerns hotel i Luleå er et godt valg, uanset om du er solorejsende, eller du leder efter et godt familiehotel. Når du booker hotel i Luleå gennem vores kæde, kan du se frem til et højt komfortniveau, en solid morgenmadsbuffet og ikke mindst en central beliggenhed, som giver de bedste forudsætninger for at lære byen at kende.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Luleå

Vores hotel i det centrale Luleå

Best Western tilbyder et hotel i centrum af Luleå. Et stenkast fra restauranter og shoppingmuligheder samt blot 200 meter fra hovedbanegården finder du det hyggelige Savoy Luleå fra Best Westerns Plus-serie, hvor der er et ekstra stort fokus på komfort og indretning.

Book hotel i Luleå centrum

Med Best Western som din base under besøget i Luleå, er du godt rustet til et ophold med et varieret program. Her er du tæt på både seværdigheder og gode transportmuligheder, og uanset om du vil give dig i kast med nogle af områdets mange udendørsaktiviteter, eller om du bare vil nyde det hyggelige bymiljø, er beliggenheden på Best Westerns hotel i Luleå centrum optimal. Vil du gøre det ekstra nemt på turen, er der også mulighed for at booke en attraktiv hotelpakke, hvor der er taget hånd om både overnatning og forplejning.

Byens mange seværdigheder

Når du vælger et hotel i Luleå, befinder du dig i en af Nordsveriges dejligste byer, og her kan du se frem til en skøn blanding af kultur, historie og aktiv ferie. Med godt 100 kilometer til Polarcirklen er byen især populær blandt rejsende om sommeren, hvor solen nærmest ikke går ned. Oplev en rigtig svensk sommer med grillmiddage, vandreture og kanosejlads til langt ud på aftenen.

Hvis du hellere vil fokusere på byens tilbud, mens du bor på hotel i Luleå, byder byen på flere familievenlige aktiviteter, heriblandt en rideklub, en modelflyklub samt naturlegepladsen Ormberget.

Det kan også anbefales at besøge Teknikens Hus. Det er et videnskabsmuseum, som ligger i den nordlige af byen, og som er et stort hit hos familiens yngste. Teknikens Hus kan også nemt kombineres med et besøg i den UNESCO-listede Gammelstads kirkeby i udkanten af Luleå. De mere end 400 gamle træhuse blev i sin tid bygget, så kirkegængere kunne overnatte i byen fra søndag til mandag, hvis de boede for langt væk til at kunne nå hjem samme dag.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Luleå!


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Luleå
  • Besøg den flotte Luleå Domkirke fra slutningen af 1800-tallet
  • Tag en familiedag på Friluftsmuseet Hegnan, hvor børnene kan opleve både gammeldags gårdliv og dyr på nærmeste hold
  • Oplev de mange kulturhistoriske udstillinger på Nordbottens Museum
  • Hør om svensk luftfartshistorie på Flygmuseet F 21, hvor du kan opleve både militærfly og helikoptere
  • Nyd en sommerdag på et af byens mange gode badesteder, for eksempel Gültzaudden

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

0.0 mi / 0.1 km

4.3/5
1996  Anmeldelser Verified
se

Menu

 Dansk
Menu