Hoteller i Örebro
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Örebro

Örebro ligger mellem to kontraster – mod øst finder du Stockholm, mens du mod vest har den storslåede natur i form af Vänern, Europas største sø.

Med et hotel i Örebro kan du gå i Karl IX’s fodspor på Örebro slot, spille golf på en af de mange baner i nærområdet eller begive dig ud i den charmerende svenske natur, enten på cykel langs de mange stisystemer eller til fods i Tiveden Nationalpark.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Örebro

Find det bedste hotel i Örebro

Når du skal booke et hotel i Örebro, er det ikke kun beliggenheden, der tæller. Der skal også tænkes på pris og komfortniveau. Måske går du endvidere bevidst efter et familiehotel eller den komplette hotelpakke.

Best Western Eurostop Örebro tilbyder dig eksempelvis en fremragende beliggenhed lige ved motorvejen, perfekt til dagsudflugter.

Ønsker du en mere central beliggenhed, kan du med fordel overveje vores to hoteller i Best Western Sure Stay-serien, nemlig Livin Station og Livin City, som begge befinder sig i gåafstand af restauranter, shoppingmuligheder, den gamle bydel og det hyggelige miljø omkring Svartån, som løber gennem byen. Best Westerns Sure Stay-serie er et prisvenligt alternativ til de mere traditionelle Best Western-hoteller. Her prioriteres det essentielle både i forhold til indretning og ydelser.

Book hotel i Örebro og optjen point

Kender du vores loyalitetsprogram? Med loyalitetsprogrammet får du i forbindelse med overnatninger på et af vores Best Western-hotel mulighed for at optjene point, som kan omsættes til drikkevarer, opgraderinger og endda endnu flere overnatninger! Du er meget velkommen til at spørge vores personale om programmet, når du ankommer til hotellet.

Seværdigheder i Örebro

Universitetsbyen Örebro indbyder til at drage på opdagelse blandt flotte, velbevarede bygninger inklusive det flotte gamle fæstningsværk, som er byens vartegn. Borgen kan spore sine rødder helt tilbage til 1200-tallet.

Derudover byder Örebro også på et hyggeligt bymiljø, hvor især bydelen Wadköping skiller sig ud med sine rødmalede træhuse. Besøg også gerne Örebros vandtårn, som med sin karakteristiske form har fået navnet Svampen. Det er i øvrigt ikke kun i Örebro, at Svampen er et vartegn. I 1971 blev kong Faisal bin Abdul Aziz af Saudi-Arabien faktisk så begejstret over designet, at han lod en kopi opføre i landets hovedstad Riyadh, dog 33% større end originalen.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Örebro
  • Få en rundvisning på Örebro slot – eller tør du tage med på en spøgelsesvandring?
  • Udforsk de mange golfbaner og cykelstier i nærområdet
  • Besøg Tiveden Nationalpark omtrent 50 km syd for byen
  • Tag børnene med i vandlandet Gustavik og lad dem udforske ”The Lost World”
  • Slentr gennem Wadköping-kvarteret
  • Leg ”Fangerne på Fortet” på Prison Island
  • Nyd en koncert i Konserthuset

Filter
 Filter
Filter


Best Western

46.2 mi / 74.3 km

4.0/5
787  Anmeldelser Verified
se

SEK

1195.00

Vælg hotel

Best Western

1.6 mi / 2.6 km

4.1/5
1823  Anmeldelser Verified
se

Best Western

40.2 mi / 64.7 km

4.3/5
1665  Anmeldelser Verified
se

SEK

2445.00

Vælg hotel

Sure Hotel Collection

17.9 mi / 28.8 km

3.9/5
428  Anmeldelser Verified
se

SEK

1290.00

Vælg hotel

Sure Hotel

46.0 mi / 74.1 km

3.6/5
32  Anmeldelser Verified
se

SEK

695.00

Vælg hotel

Best Western

29.3 mi / 47.2 km

4.2/5
951  Anmeldelser Verified
se

Best Western

31.6 mi / 50.9 km

3.8/5
659  Anmeldelser Verified
se

SEK

876.00

Vælg hotel

Menu

 Dansk
Menu