Hoteller i Skellefteå
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Skellefteå

Når man rejser, skal man være forberedt på, at der kan opstå uventede situationer, men én ting skal der være styr på lige fra begyndelsen; nemlig overnatningen. Best Westerns hotel i Skellefteå er et godt valg, når du vil have en kombination af god komfort, et højt serviceniveau og en central beliggenhed. Den lækre morgenmadsbuffet sikrer en god start på dagen, mens de gode madrasser og hovedpuder sikrer en god nats søvn efter en lang og begivenhedsrig sightseeingtur. Her er der noget for enhver smag, uanset om du leder efter en gruppebooking til et større selskab eller en smart hotelpakke.

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Skellefteå

Book et hotel i Skellefteå centrum

Med et hotel i Skellefteå centrum har du gode muligheder for at lære byen bedre at kende under dit ophold. Best Western Malmia ligger blot 200 meter fra det centrale torv med gode shoppingmuligheder og spisesteder. Derudover ligger det også tæt ved motorvejen og er således ideelt, hvis du rejser hertil i bil.

Et hotelophold i Skellefteå giver mange muligheder

Skellefteå og omegn byder på flere muligheder for at holde en aktiv ferie, og med en solid base lige i hjertet af byen er du tæt på det hele, også motorvejen, hvis du vil tage på dagsture i det flotte kystlandskab. Hotel Malmia er desuden også et oplagt valg, hvis du leder efter et familiehotel, hvor selskabets yngste kan få lov at føle sig som VIP-gæster.

Seværdigheder i Skellefteå

Med beliggenheden ud til Den Botniske Bugt er Skellefteå et godt valg, hvis du er til udendørsaktiviteter på ferien. Området er især et yndet rejsemål om sommeren, hvor solen på grund af den tætte beliggenhed til polarcirklen nærmest ikke går ned, og der er rig mulighed for at cykle i skove eller sejle i kano og kajak til langt ud på aftenen. Når du booker et hotel i Skellefteå, får du ganske enkelt mulighed for at opleve Nordsverige, når det er allerbedst. Rejser du hertil om vinteren, kan du i stedet prøve hundeslædeløb, ridning og endda et kursus i at bygge en iglo – altid et stort hit hos børnene!

Her får du mere inspiration til, hvad du kan lave i byen.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Skellefteå
  • Deltag i det skandinaviske mesterskab i vinterbadning - hvis du altså tør!
  • Besøg videnskabsmuseet Exploratoriet, som er perfekt for hele familien
  • Kom tæt på naturen med et besøg på Svansele Vildmarkscenter

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.1 mi / 0.2 km

4.0/5
840  Anmeldelser Verified
se

Menu

 Dansk
Menu