Hoteller i Sundsvall
  • 1 Nat

Opdater

Hoteller i Sundsvall

Med sin herlige beliggenhed ud til Den Botniske Bugt er Sundsvall en rigtig nordsvensk perle, som byder på en skøn blanding af kultur, historie og selvfølgelig også masser af naturseværdigheder.

Når du vælger at bo på hotel i Sundsvall, kan du glæde dig til både strandture på det, der kaldes “Nordsveriges Hawaii,” spændende museumsbesøg og masser af rustik charme. Lyder det spændende? Så læs mere her og book dit hotel i Sundsvall allerede i dag!

Ikon af en kuffert fra titlen i DamLæs mere om Sundsvall

Find det bedste hotel i Sundsvall

Leder du efter det bedste hotel i Sundsvall?

Et godt bud kunne være vores Best Western Hotel Baltic, der ligger lige i hjertet af byen og blot 50 meter fra vandet, hvorfor vi giver dig det oplagte udgangspunkt for et vellykket ophold i byen. Herfra er det nemt at komme omkring til eksempelvis Kulturmagasinet. De gamle fabriksbygninger er i dag omdannet til et center for kultur og formidling, og har du lyst til at supplere den aktive ferie med et lidt roligere tempo, eller er vejret ikke det bedste, kan du med fordel lægge vejen forbi byens lokale museum samt Fotomuseet, som huser en af verdens største samling af kameraer. Der er desuden også masser af aktiviteter for børn, så har du først fundet et centralt beliggende og godt familiehotel i Sundsvall, er det en oplagt aktivitet til opholdet.

Selvom byen ligger højt mod nord, er det ikke ensbetydende med koldt vejr, tværtimod. Alnö, som ligger lige uden for byen, er nemlig kendt som Nordsveriges Hawaii. Om sommeren er det et meget velbesøgt sted, som lokker med flere cafeer, hyggelige marinaer, dejlige strande og gode bademuligheder. Bevæger du dig i den anden retning – mod vest – kan du glæde dig til en tur på den såkaldte Indalsleden, hovedvej 86 og 87 mellem Sundsvall og Östersund. Den er kendt som landets flotteste turistvej.

Et hotel i Sundsvall som det perfekte udgangspunkt

Når du vælger at bo på vores hotel i Sundsvall, har du et godt udgangspunkt for en alsidig ferie, ligesom dette passende kan være jeres foretrukne familiehotel, hvor familiens yngste for alvor kan få lov at føle sig som VIP-gæster. Der er selvfølgelig også mulighed for at booke en komplet hotelpakke, hvor der er taget hånd om det hele for jer, så der på den måde er ekstra meget tid til at få oplevet seværdighederne.

Vil du opleve Nordsverige, når det er allerbedst, skal du naturligvis vælge at bo på hotel i Sundsvall.


Ikon af et kort med kortmarkør BBOplevelser i Sundsvall
  • Oplev Nordsveriges Hawaii, Alnö – husk at slå vejen forbi Alnö Kyrka
  • Udforsk Kulturmagasinet med de gamle fabriksbygninger
  • Oplev en af Sundsvalls største seværdigheder, friluftsmuseet Norra Berget
  • Tæl kameraerne på Fotomuseet
  • Tag familien med i Himlabadet
  • Shop i de hyggelige stræder, på torvene eller på de mange loppemarkeder
  • Udnyt naturen omkring Sundsvall til diverse friluftsaktiviteter

Filter
 Filter
Filter


Best Western

46.2 mi / 74.4 km

4.3/5
1112  Anmeldelser Verified
se

SEK

1145.00

Vælg hotel

Best Western

0.2 mi / 0.4 km

4.5/5
2728  Anmeldelser Verified
se

SEK

1330.00

Vælg hotel

Menu

 Dansk
Menu