• 1 Nat

Opdater

Fasiliteter & Tjenester


Et ophold på Sure Hotel Plus byder på alle de faciliteter og tjenester, som du kan forvente dig af et moderne hotel. Værelserne har en behagelig atmosfære at få slappet af og hvilet ud i med bl.a. fladskærms-TV og GRATIS Wi-FI.

Hver morgen kan du nyde en skøn morgenbuffet, inkluderet i værelsesprisen. Her serveres et bredt udvalg af brød, æg, pålæg, kager, müesli, yoghurt, juice og frisklavet kaffe. Men faciliteterne stopper ikke med dette.

Alle Sure Hotel Plus tilbyder gratis Wi-Fi på hele hotellet samt arbejdsstationer, der giver gæsterne tilgang til computere og printer.

Mange hoteller har desuden træningsfaciliteter og sauna samt en relax-afdeling. Oplev de ekstra fordele ved at ophold på Sure Hotel Plus. Book dit ophold i dag. 


Sure Hotel Group® løfte

Hvis noget går galt, gør vi det godt.

Sure Hotel Group® Promise udtrykker vores forpligtelse og fokus på din komfort. Når du vælger et Sure Hotel, kan du være sikker på, at du har valgt rigtigt.

 

*Faciliteter og tjenester kan variere på hoteller rundt om i verden. Tjek venligst det individuelle hotels komplette liste over faciliteter og tjenester.

 

SureStay-Hotel-Plus-Logo

Menu

 Dansk
Menu