Rabat til rejseagenter

Best Western Hotels & Resorts er repræsenteret verden over, og vi har høje standarder indenfor kvalitet og service - derfor er vi et sikkert og populært valg hos rejseagenterne.

Vi ønsker, at du som rejseagent skal have mulighed for at opleve, hvad det er vi tilbyder. Derfor kan rejsebureau-personale få op til 50% rabat på vores bedst tilgængelige pris. Rabatsatsen varierer fra land til land. Rabatten er kun gældende for medarbejdere ved rejsebureauer, og den omfatter et begrænset antal værelser på det pågældende hotel. Rabatten kan kun gives ved en enkel overnatning i enten enkelt- eller dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Ved ankomst til hotellet skal der fremvises dokumentation for rejsebureau-ansættelse. Foretag din reservation ved at kontakte vores centrale reservationskontor på telefon 80 01 09 88, og sørg for at have dit IATA-nummer klar.

 


 

Best Cheque

Mange af Best Western Hotels & Resorts pristyper er provision-berettiget, og med over 4.000 hoteller er dette en god grund til at samarbejde med os. Gennem vores globale kommissionsprogram, Best Cheque, har rejsebureauer mulighed for at reducere sine daglige rutiner, da provision automatisk bliver udbetalt hver måned via Best Cheque.

Hvordan fungerer Best Cheque

Alle IATA/ARC/Tids og Best Western pseduo-IATA-godkendte rejsebureauer over hele verden er berettiget til at deltage i Best Cheque. Med Best Cheque er provisionsbetalinger garanteret af Best Western Hotels & Resorts i op til seks måneder efter afrejsedato. Når en reservation foretages med en provisionsberettiget priskode via GDS, vores officielle hjemmesider, vores centrale reservationskontor eller direkte via hotellet, så vil rejsebureauet modtage en månedlig rapport, hvor hver booking er tydeligt angivet. Provisionen fra hver måned vil blive udbetalt på én samlet check.

 

 

Menu

 Dansk
Menu