Skjulte sommerperler i Danmark

Vi spurgte vores medarbejdere rundt omkring på hotellerne, om hvilke skjulte sommerperler de kunne anbefale i deres nærområde. Se alle de gode tips vi fik.


Sønderborg, Hillerød og Frederikshavn

Iskonditoriet

Iskonditoriet

Iskonditoriet er en af Danmarks bedste ishus, hvor de selv laver isen og tilsmager kaffen på en helt særlig måde. Der er mulighed for at nyde sin is til udsigten af Alssund og Sønderborg havn.

Dette ligger 5 minutters gang fra vores hotel. Anbefalet af hele personalet på Hotel Sonderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Fantasiens Ø

Fantasiens Ø

Henriette anbefaler Fantasiens Ø. Et hemmelighedsfuldt sted, som kalder på fantasi og eventyr. Øen ligger i en sø i en Præstevang skov tæt på Best Western Hotel Hillerød – og den er fuld af gode historier.

Palmestrand

Palmestrand

Danmarks eneste Palmestrand ligger i det nordlige Frederikshavn tæt på Best Western Hotel Herman Bang. Mere end 170 stor flotte palmer, bliver hvert år i maj måned plantet på stranden og taget ind for vinteren igen sidst i september. Palmestranden er en stor turist attraktion med sin hvide rene strand.

  

Kastrup og Hols

Action Center Amager  

Kunst/Action

Action Center Amager tilbyder action for alle pengene. Under 500 meter fra hotellet kan du køre gokart, spille paintball og prøve VR spil. Kastrupgårdsamlingen er et kunstmuseum, hvor du træder væk fra bylivet og ind i historien. Der er gratis entré for alle, og museet ligger kun 500 meter fra Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen – Filmon, Receptionschef

Høfte Q

Høfte Q

Høfte Q er en skøn sommerperle ved Vesterhavet som Troels fra Best Western Hotel Royal, klart vil anbefale. Badestrand med lyst sand, lille indsø og det storevesterhav. Gode adgangs & toiletforhold.

 

Menu [Dk]

 Dansk
Menu