• 1 Nat

Opdater

Føl dig som hjemme


Vi ved, at forretningsrejser kan være udmattende. Derfor tilbyder Executive Residency by Best Western forretningsrejsende den perfekte kombination af hotel og hjem.

Dette koncept består af studiolejligheder og suiter, der er omhyggeligt designet og har separate områder til at sove, spise, arbejde og slappe af. Et veludstyret tekøkken med komfur, vask, mikrobølgeovn og køleskab giver dig frihed til at forberede dine egne måltider. Med gratis højhastigheds-internet kan du desuden nemt oprette forbindelse til samarbejdspartnere og familie.

Mange Executive Residency®-hoteller tilbyder et moderat udvalg af mad og drikkevarer samt store udendørsarealer, hvor du kan slappe af efter en lang dag.

Så skal du være hjemmefra på grund af arbejde eller aftaler i længere perioder eller blot for én enkelt nat, så giver Executive Residency by Best Western dig følelsen af at være hjemme.

 

Suiter der er designet til at bo, arbejde og bare være.

Business Travel News Survey
executive residency logo 450

Faciliteter og tjenester på de fleste Executive Residency by Best Western*:

  • Studiolejligheder og suiter designet til længerevarende ophold
  • Veludstyret tekøkken med komfur, vask, mikrobølgeovn og køleskab
  • Gratis højhastigheds-internet
  • Separate områder til at sove, spise, arbejde og slappe af
  • Grønne udendørsområder til rekreation i naturen


61096 alberta canada bwexecutive lobby
61096 canada bwexecutive room
*Faciliteter og tjenester kan variere på hoteller rundt om i verden. Tjek venligst det individuelle hotels komplette liste over faciliteter og tjenester.

Menu

 Dansk
Menu