Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Sjöfartshotellet

Centralt beliggende hotel i Oskarshamn

Tjek ind på det hyggelige Best Western Sjöfartshotellet, der engang gav husly til sømænd og i dag er et maritimt indrettet hotel. Her er du tæt på den hyggelige bymidte og havet.

Hotellets værelser 

På Best Western Sjöfartshotellet i Oskarshamn bor du på moderne og friske hotelværelser. Temaet er maritimt, hvilket går igen i indretningen. Hvert hotelværelse er opkaldt efter et fyr, og på værelset er der oplysninger om det pågældende fyr. Hotellet har enkelt- og dobbeltværelser, som ud over den bekvemme seng også har et skrivebord og en elkedel med kaffe og te.


Morgenmad og aftensmad 

Hver morgen tilbyder hotellet en stor og lækker morgenbuffet, som er inkluderet i prisen på værelset. På hverdage, mandag til torsdag, kan du få aftenens ret i restauranten. På øvrige dage kan du vælge at besøge en af byens restauranter, hvoraf de fleste ligger i bekvem gåafstand.


Slap af i relaxafdelingen

Hotellet har en moderne og afslappende relaxafdeling, som gæsterne kan benytte gratis. Her kan du nyde saunaen eller bare sidde og hvile i en af de behagelige stole. Hvis du ønsker det, er det også muligt at leje relaxafdelingen til for eksempel en polterabend.


Ting at tage sig til i Oskarshamn

Besøgende kommer til Oskarshamn for at nyde havet, stilheden og den hyggelige lille bymidte. Hotellet ligger i centrum og tæt på både restauranter, shopping og erhverv. Uanset om du er interesseret i søfart, kunst eller håndværk, er der hyggelige museer at besøge kun en kort gåtur væk. Skal du rejse til Gotland med færgen, er du kommet til rette sted. Terminalen ligger kun 1 km fra hotellet.

Kundevurderinger: 4,2/5 (572 anmeldelser)
Best Western Sjöfartshotellet

Sjöfartsgatan 13, 572 30 Oskarshamn

Telefon: +46 491 768300

E-mail: info@sjofartshotellet.se

Et hjem for sømænd

Best Western Sjöfartshotellet blev grundlagt i 1957 med det formål at give husly til sømænd. I dag er der ikke længere ret mange sømænd at tage imod, og nu er der næsten kun navnet tilbage. Men hotellet holder historien i hævd med navnet og indretningen i maritim stil. Derudover er hvert hotelværelse opkaldt efter et fyr. Inde på værelset er der en tavle med oplysninger om det fyr, værelset er opkaldt efter.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area BW Sjofartshotellet

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast area BW Sjofartshotellet

Restaurant

På hverdage (mandag – torsdag) serveres aftenens ret i hotellets spisestue kl. 18.00-20.00.  I sommerperioden er alle gæster velkomne til hotellets sommerrestaurant, Seglarhyllan, som ligger kun 250 meter fra hotellet.  Drikkevarer, snacks og sandwich kan købes i receptionen i den almindelige åbningstid.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Dyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. ophold.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Der er en gratis offentlig parkering uden for hotellet og ved Hamnkyrkan nær hotellet. I hotellets baggård er der 5 parkeringspladser, hvoraf de 2 kan bruges til opladning af en elbil. På den anden side af Repslagargatan er der yderligere 9 parkeringspladser, som hotellets gæster må benytte. Der kan ikke reserveres parkering.


Andre ydelser

  • Sauna
  • Morgenmad er inkluderet
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Safety boks
  • Gratis parkering
  • Konferencelokaler
  • Restaurant
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Wi-fi
  • Udendørs parkering
Sauna BW Sjofartshotellet

Relax

Selvom havet ofte giver fornyet energi og ro i kroppen, kan det være rart at slappe af i en rigtig relaxafdeling. I kælderplan finder du sauna, brusere og et afslapningsrum. Alle gæster har adgang til relaxafdelingen i forbindelse med deres ophold. Du kan også benytte relaxafdelingen, selvom du ikke bor på hotellet. Kontakt hotellet vedrørende booking.

Kids area BW Sjofartshotellet

Legehjørne

Lad børnene lege og have det sjovt i hotellets legehjørne. Her er der spil, papir, penne, bøger og legetøj.

Møder og konference

Hotellet har ikke egne konferencelokaler, men samarbejder med Sjörfartsföreningen, som ligger 500 meter væk.  Der er et konferencelokale med plads til 40 personer i biografopstilling, som er fuldt udstyret med projektor, tv, dvd, bredbånd og lydanlæg til hørehæmmede med teleslynge i gulvet. Lokalet ligger ved kajen. Mad og aktiviteter kan bookes via hotellet.

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.