Spring til hovedindhold
Best Western logo

Konferencer og møder

Fire timers strategisk planlægning og 300 powerpoint-slides. Det er en konference. Eller?

Alle vores 191 hoteller i Skandinavien ejes af uafhængige ejere, der driver deres hoteller på deres egen måde. Der vil være lokale forskelle, og det er sådan, vi kan lide det. Derfor garanterer vi, at mindst ét af vores konferencehoteller vil falde i din smag. Vælg mellem små og store hoteller, på mindre steder tæt på naturen eller med en central beliggenhed midt i det hele.

Send os din forespørgsel på meeting@bwhhotelgroup.se hvis du ønsker at holde din konference på et af vores hoteller i Danmark, Sverige eller Norge. Du kan også finde information om konferencer direkte på hotellernes bookingsider.

Konferencehoteller i fokus

Best Western ToRVEhallerne

Best Western ToRVEhallerne

Dette skønne hotel råder over 14 møde- og konferencelokaler, hvor det største har plads til 450 personer. Hotellet huser desuden 3 restauranter og en ginbar.

Se mere
Best Western Plus Hotel Eyde

Best Western Plus Hotel Eyde

Her finder du hyggelige lokaler som danner de perfekte rammer om forretningsmøder, samtaler, fester eller noget helt tredje.

Se mere
Best Western Plus Hotel Fredericia

Best Western Plus Hotel Fredericia

Hotel Fredericia er et professionelt konferencehotel med en helt central placering i Danmark, og tilbyder alt som er nødvendigt for afvikling af en succesfuld konference.

Se mere

Populære konferencebyer og kategorier