Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Sport - Tag dit hold til næste niveau

Sport giver dig muligheden at møde nye mennesker og skabe oplevelser og minder. Derfor vil vi gerne tilskynde til sport. I teams eller individuelt. For sjov eller alvor. Tæt på eller langt væk. Med komfortabel overnatning til gode priser.

Vi elsker sport

Derfor kan dit hold bo hos os til fordelagtige priser. Lad op før turneringen eller træningslejren med en komfortabel hotelseng og en stor morgenbuffet.

Bedste Sport - Tilbud til hold

Ved booking af mindst 8 værelser eller 12 personer gælder følgende:

  • Overnatning fra 350 kr. per person.

  • Morgenbuffet inkluderet.

  • Flere af vores hoteller tilbyder måltider til fordelagtige priser, så du nemt kan skræddersy dit ophold til egne behov og ønsker.

  • Wi-fi er inkluderet, så du nemt kan følge kampresultater ved turneringer og lave dine egne opdateringer på holdets hjemmeside.

  • Mange af vores hoteller har egne fitnesscentre, så det er let for holdet at træne.

Uanset hvordan kampene forløber, sørger vi for, at holdet altid har det godt. For spørgsmål kontakt bestsport@bwhhotelgroup.se

Bliv medlem af Best Sport

Kontakt bestsport@bwhhotelgroup.se for at tilmelde dig og få adgang til vores bedste sportspriser. Gælder for hold, eller for dig som er atlet.

Ved tilmelding får du tilsendt et velkomstbrev med yderligere information om booking. Derudover vil der være mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev om fremtidige tilbud.

Hvis du vil læse mere om vores politik og håndtering af persondata – kan du gøre det her .

Vores sporthoteller

Best Westerns sporthoteller er ideelle for sportsfolk og dem med en aktiv livsstil, uanset om de rejser som grupper eller som enkeltpersoner. Med moderne faciliteter som fitnesscentre, cykeludlejning og gratis morgenmad, sikrer vi rammerne for et godt og aktivt ophold.

Se vores sporthoteller

500 rabat til medlemmer

Møde Småland Grand Golf Tour - 500 kr rabat

I weekenden den 6.-8. september 2024 går startskuddet til Smålands mest hyggelige golfturnering.

Bo på Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo eller Hotel Ullinge, Sure Hotel Collection by Best Western.

Konkurrencen arrangeres af Meeting Småland Hotel Group og Värnamo GK, Eksjö GK og Götaströms GK.

PRIS

Hvis du er medlem af Best Western Rewards, får du 500 kr i rabat på prisen. Det betyder, at du kan opleve en rigtig dejlig golfweekend i Småland med all inclusive for 4950 kr/spiller.

Læs mere og book

Best Sport - møder og events

Foreningsmøder, træningsprogrammer, sportsgallaer eller en træningspause mellem møderne? Vi har alt fra små mødelokaler til store venues.