• Hjem
  • Erhverv & Firmaaftaler

COM_WSBW_UPDATE_THE_DETAILS_OF_YOUR_STAY_INCLUDING_DATES_OR_OCCUPANCY

  • 0 Nætter

Opdater

Erhverv & firmaaftaler

Best Western er et sikkert valg for den forretningsrejsende, da vi med hoteller over hele verden kan tilbyde attraktive fordele og aftaler for firmaer i alle størrelser. Hos Best Western er vores ønske, at rammerne for den rejsende skal være optimale, og at et ophold hos os altid er nemt og bekvemt. Vi garanterer vores internationale Best Western standard på alle hoteller rundt om i verden, og vores hotelejere sætter stor ære i at give en dedikeret personlig service, når du og dine kolleger besøger deres hotel.

Firmaer og organisationer, som reserverer værelser hos Best Western, kan med garanti have fordel af vores firmapriser og tilbydes rabat fra standardprisen. Det gælder både globale, skandinaviske, nationale og lokale firmaaftaler. Vi kan skræddersy en firmaaftale alt efter aktuelle behov, og jo flere overnatninger der lægges hos os, jo flere fordele kan opnås for firmaet.

 

Firmaaftaler

Firmaaftaler

Vi kan både tilbyde lokale, skandinaviske og globale firmaaftaler. Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for en firmaaftale samt konkrete priser. Ring på +46 (0) 8 566 293 70 eller send en email til sales@bwhhotelgroup.dk


 

Projektnætter på BWH Hotels Group

Projektnætter på BWH Hotels Group

Vi tilbyder attraktive priser på vores hoteller til projektophold i både kortere og længere perioder. Vi laver et tilbud baseret på dine specifikke ønsker.

Kontakt sales@bwhhotelgroup.dk

Fordele og privilegier

Fordele og privilegier

Med en firmaaftale kan du ligeledes optjene bonuspoint i vores loyalitetsprogram, Best Western Rewards. Optjente point kan bl.a. bruges til gavekort, specialtilbud og frinætter på vores hoteller rundt om i hele verden. 

Se mere


Status Match... No Catch®

Status Match... No Catch®

Hvis du er medlem i en anden hotelkædes loyalitetsprogram, får du direkte tilsvarende niveau hos os.

Se mere

Konference & events

Konference & events

Vores hoteller tilbyder faciliteter til både møder, konferencer og events - alt fra små møderum til store foredragssale. 

Se mere

Rejseagenter

Rejseagenter

Vi er et sikkert og populært valg hos rejse-agenter i hele verden, og personale hos rejsebureauer kan få en fordele og rabat.

Se mere

Best Business Advantage

Best Business Advantage

Denne populære type firmaaftale er designet til små og mellemstore virksomheder, hvor alle får tilbudt høj værdi, anerkendelse og belønning ved hvert ophold hos Best Western Hotels & Resorts.

Se mere

 
 

Menu [Dk]

 Dansk
Menu