Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Fabelagtig fjordudsigt på smukt hotel

Skønt hotel direkte ud til stranden i smukke og historiske omgivelser. Her kan der både afholdes konferencer, fester og hyggelige weekendture. Gå en tur langs strandpromenaden. Spring i vandet fra badebroen eller spis morgenmaden med udsigt til Flensborg fjord.

På Hotel Sønderborg Strand får gæsterne det bedste fra by og land. Hotellet ligger direkte ud til stranden i naturskønne omgivelser hvortil der er udsigt fra de fleste værelser. Samtidig er der blot et par hundrede meter til Sønderborg centrum. 


Værelser med udsigt

På hotellet er der 95 velindrettede værelser fordelt på flere kategorier.  Stilen er moderne og skandinavisk og flere af dem har en pragtfuld udsigt over fjorden.


Ta’ en dukkert

Mange gæster nyder beliggenheden med gåture langs strandpromenaden på Sønderborg Strand. De friske gæster kan også få en dukkert og hoppe i vandet fra badebroen, som ligger lige udenfor hotellet.


Sæsonbetonede delikatesser

Fra hotellets restaurant er der en enestående udsigt over Flensborg Fjord og Als Sund. Når vejret tillader det, kan maden indtages udendørs på den store terrasse med parklignende opsætning.  Køkkenet har en klar strategi om kun at bruge de bedste råvarer i deres sæsonbetonede delikatesser.


Diskret bar

Har man lyst til en drink har hotellet en charmerende bar, der ligger lettere privat og indbyder til gode stunder. Her er et bredt udvalg af alt godt til ganen.


Ferier, fester og konferencer

Den unikke placering og hotellets størrelse gør det attraktiv til afholdelse af både ferier, møder, konferencer og større fester. Lokalerne er fleksible og kan rumme helt op til 498 personer til fest samtidig med at hotellet har plads til 230 overnattende gæster. Sønderborg centrum ligger kun 250 meter fra hotellet. Her findes en hyggelig gågade med mange specialforretninger og et indkøbscenter med 50 butikker.

Kundevurderinger: 4,2/5 (150 anmeldelser)
Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Strandvej 1, 6400 Sonderborg

Telefon: +45 74421900

E-mail: hotel@sonderborgstrand.dk

View over Alssund

Nyd den smukke udsigt

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan udsigten over Flensborg fjord og Alssund nydes. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på ligger lystbådehavnen, skov og den dejlige natur på Als.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Sonderborg Strand Restaurant

Restaurant Bellevue

Hotellets restaurant byder på delikatesser skabt af nøje udvalgte råvarer, afstemt med sæsonen. Der samarbejdes med vingrossisten, så vinkortet altid matcher menuen. Fra hotellets restaurant er der fjordudsigt. Når vejret tillader det, kan maden indtages udenfor.

Bar

Nyd en afslappet stund

Hotellet har en lækker bar, der ligger lidt privat i et særskilt lokale. Her kan gæster nyde en drink eller to i ro og fred

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis med to betalende voksne.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har fri parkering for gæster og der er plads til ca. 200 biler.


Andre ydelser

 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Gratis parkering

Møder og konference

95

Hotelværelser

12

Mødelokale

498

Bio opstilling

Hotel Sønderborg Strand har alt fra mindre mødelokaler til konferencelokaler for maksimalt 498 konferencegæster. Hotellet ligger kun 250 meter fra centrum, så det er nemt at komme dertil. Der er også direkte fly til København for dem, der har brug for at rejse langt til møder. Klik her for at se oversigten over lokalerne.

 • Mødelokale 1 - Sønderborg A+B, Sønderborg A, Sønderborg B

  Number of personsMax 375 gæster
  Area150 - 360 m2

  Fra 150 til 360 kvadratmeter. I det mindste af disse kan der minimum være 36 personer i u-form’s opsætning. I det største kan der sidde 375 i biografopsætning.

 • Mødelokale 2 - Dybbølstuen

  Number of personsMax 80 gæster
  Area96 m2

  Stort lokale på 96 kvadratmeter.

 • Mødelokale 3 - Skandinavien

  Number of personsMax 40 gæster
  Area92 m2

  Med hele 92 kvadratmeter er dette også et stort og eftertragtet lokale.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.