icon

Vi opdaterer vor hjemmeside. Gjør din reservation på bestwestern.com hvis du får problemer.

icon

Best Western Plus Grand Hotel

Deluxe BW Plus Grand Hotel

Historisk hotel i det centrale Halmstad

Best Western Plus Grand Hotel ligger i forstaden Östra i den hyggelige sommerby Halmstad på vestkysten. Her er der unikt indrettede hotelværelser, konferencelokaler og en familierestaurant med food sharing-koncept. Hotellets centrale beliggenhed betyder, at du er tæt på både togstationen og byens udbud af shopping og andre fornøjelser.

Værelser i klassisk stil

På dette hotel bor du på et unikt værelse, uanset hvilken værelseskategori du booker. Værelserne har samme klassiske stil, men indretningen og størrelserne varierer. Man kommer op til værelserne via den smukke trappe eller med elevatoren. Mange af værelserne har også smukt sildebensparket og andre tidstypiske detaljer.


Restaurant og konference

Ved siden af hotellet ligger Stationsgatan44 Mat & Bar, som er en restaurant, der serverer sydeuropæisk mad med inspiration fra Skandinavien. Her serveres morgenmad for hotellets gæster, dagens frokost og middag a la carte, og I kan vælge enten at dele nogle mindre retter, spise en stor tre-retters menu eller noget derimellem. Hotellet har fire lokaler, der kan bookes til konferencer og møder, og derudover er der flere muligheder med hensyn til hybridmøder, coworking og leje af et kontor for en dag.


Oplev Halmstad

Halmstad byder på charmerende brostensbelagte gader, klatreroser og en hyggelig bymidte. Der er restauranter, caféer og unikke butikker som gårdbutikken Gudagott, den spændende Tivolikiosken eller håndværksbageren Feldts Bröd och Konfekt. Du kan også besøge chokoladeværkstedet på Skånskan, som ligger i et bindingsværkshus fra 1700-tallet og er en af Halmstads ældste caféer. I Halmstad kan du også nyde solen og bade på flere dejlige strande samt vandre eller cykle i et af de 57 naturreservater.

Kundevurderinger: 4,4/5 (1.904 anmeldelser)
Best Western Plus Grand Hotel

Stationsgatan 44, 302 45 Halmstad

Telefon: +46 352 80 81 00

E-mail: info@grandhotel.nu

icon
Verandan restaurant BW Plus Grand Hotel

Originale mursten på hotellets veranda

Grand Hotel i Halmstad blev opført første gang i 1905 af bygmester August Winberg. Det var på det tidspunkt et meget moderne hotel med facadetegl fra Skromberga og Malmö, katedralglas i dørene og smukt stukarbejde. Desværre blev hotellet i 1911 ramt af en brand, som medførte, at store dele af bygningen blev ødelagt. Det lykkedes dog at redde facadeteglen, som i dag kan ses på hotellets veranda.

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant BW Plus Grand Hotel

En god start på dagen

Morgenmaden er noget af det bedste ved et hotelophold. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Plus Grand Hotel

Stationsgatan44 Mat & Bar

Ved siden af hotellet ligger restauranten Stationsgatan44 Mat & Bar, som serverer både morgenmad, frokost og aftensmad i et dejligt miljø fra århundredeskiftet. Her serveres sydeuropæiske retter med inspiration fra det skandinaviske køkken. Ud over a la carte kan du også vælge en stor eller lille fast menu, som selskabet deler.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

To børn på op til 2 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Børn på 3-7 år koster 150 SEK pr. overnatning. Børn over 8 år betragtes som voksne.


icon
Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. nat.


icon
Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


icon
Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men der er masser af gadeparkering i området mod betaling. Der er adgang til ladestandere.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Sauna
 • Lounge/bar
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine
 • Gratis parkering
 • Konferencelokaler
 • Wi-fi
 • Parkering

Møder og konference

icon

114

Hotelværelser

icon

4

Mødelokale

icon

55

Bio opstilling

Hotellet tilbyder fire mellemstore konferencelokaler, som ligger dels i stueplan og dels en trappe op. I tilslutning til lokalerne er der en stor konferencelobby, der fungerer godt som coworking-område. I forbindelse med rigtig store konferencer samarbejder hotellet med Halmstads Teater, som har plads til 900 deltagere.

Konferencebooking

E-mail: info@grandhotel.nu

Telefon: +46 35 280 81 00

 • Conference Fredrik Nelson BW Plus Grand Hotel

  Fredrik Nelson-salen

  iconMax 55 gæster
  icon60 m2

  Et stort og luftigt lokale med fleksibel møblering. Stort lysindfald på grund af de store vinduer, men også mulighed for mørklægning.

 • Conference Winbergska BW Plus Grand Hotel

  Winbergska rummet

  iconMax 40 gæster
  icon50 m2

  Det Winbergske rum er et lyst konferencelokale med store, smukke vinduer ud mod gaden. Lokalet har fleksible møbler og er velegnet til mellemstore møder.

 • Conference Lindvallska BW Plus Grand Hotel

  Lindvallska rummet

  iconMax 18 gæster
  icon40 m2

  Det Lindvallske rum er ligesom det Winbergske et lyst konferencelokale med store, smukke vinduer ud mod gaden. Lokalet har fast møblering i konferenceopstilling.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.