Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Scheele

Forretnings- og konferencehotel ved siden af sportspladsen i Köping

Lige ved siden af skøjtehallen og Kristinelund sportsplads i den lille by Köping ligger Best Western Hotel Scheele. Hotellet har hyggeligt indrettede værelser med behagelige senge og flere dejlige konferencelokaler. Kommer du til Köping i idrætssammenhæng, får du fremragende indkvartering tæt på de arenaer, hvor der spilles kampe og afholdes træningslejre.

Værelser til restitution

Hotellet tilbyder 109 værelser i forskellige kategorier med i alt 222 senge. Der kan også stilles en ekstraseng ind på hotellets 52 dobbeltværelser, så der bliver endnu flere sovepladser. Værelserne er udstyret med behagelige senge, hvor du kan genvinde krafterne efter dagens aktiviteter. Hotellets suite har desuden sin helt egen relaxafdeling med sauna og jacuzzi.


Restaurant, konferencelokaler og sauna

Når du bor på Best Western Hotel Scheele, har du mulighed for at spise morgenmad, frokost og aftensmad i hotellets restaurant. Til frokost serveres veltilberedt husmandskost, og til middag kan du vælge mellem forskellige retter fra restaurantens menu. Desuden har hotellet ti lokaler til konferencer og møder med plads til 150 deltagere. Derudover er der en separat dame- og herresauna samt brusere og lænestole.


Ting at tage sig til i Köping

Köping er en by med en masse historie. Det vides ikke præcis, hvor gammel byen er, men den siges at være opstået engang i middelalderen. På Köpings museum kan du lære mere om byen, og hvordan den store brand, der hærgede i 1889, påvirkede stedets udvikling. Hvis du er interesseret i biler og andre køretøjer, må du ikke gå glip af bil- og teknikmuseet, der viser en samling køretøjer fra 1950'erne. I Norsa, som ligger lige uden for Köping, kan du også besøge en skibsgravplads fra vikingetiden. Derudover byder byen på flere hyggelige restauranter og caféer, hvor du kan tage en pause i løbet af dagen.

Kundevurderinger: 3,9/5 (801 anmeldelser)
Best Western Hotel Scheele

Hultgrensgatan 10, 731 50 Köping

Telefon: +46 221 18120

E-mail: info@hotelscheele.se

Køkkenchefen Kicki

Køkkenet og restauranten på Best Western Hotel Scheele er køkkenchef Kickis domæner. Hun har arbejdet her i 16 år og er blandt hotellets gæster og de lokale kendt for at være en rigtig stjerne til husmandskost. Kicki har altid et glimt i øjet og charmerer de sultne gæster med sin personlighed og sine køkkenkunster.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW Hotel Scheele

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Restaurant

I hotellets restaurant kan du nyde velsmagende og veltilberedt husmandskost til frokost og vælge noget fra restaurantens menu til middag. Til maden serveres vin og andre drikkevarer, der passer godt dertil. Hvis du bliver sulten i løbet af dagen, når restauranten ikke er åben, er der også en barmenu med enklere retter i receptionen.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 300 SEK pr. ophold. Der kan forekomme andre priser i forbindelse med events.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering lige uden for hotelbygningen.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Safety boks
 • Konferencelokaler
 • Racquetball
 • Ismaskine
 • Gratis parkering
Sauna BW Hotel Scheele

Sauna

Når du vil slappe af efter en lang dag med træning, kamp eller måske en intens konference, er du velkommen i hotellets sauna. Uden for saunaen er der lænestole, hvor du kan slå dig ned mellem badene, og to brusere.

Working out area BW Hotel Scheele

Motionsrum & billard

Hvis du vil træne under dit hotelophold, er der et fitnessrum med både fitnessmaskiner, håndvægte, pilatesbolde m.m. I motionsrummet finder du også et billardbord.

Møder og konference

109

Hotelværelser

10

Mødelokale

150

Bio opstilling

Hotellet tilbyder i alt ti lokaler til konferencer, møder og andre arrangementer. Fire af lokalerne er større rum, hvoraf to kan åbnes op og bruges som et større lokale. Derudover er der seks grupperum.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelscheele.se

Telefon: +46 221 181 20

 • Hjälmaren

  Number of personsMax 70 gæster
  Area72 m2

  Hjälmaren er et rummeligt lokale med store vinduer, der giver en masse dagslys, og væg til væg-tæpper, der skaber et behageligt støjniveau. Velegnet til mellemstore konferencer og arrangementer.

 • Mälaren 1

  Number of personsMax 60 gæster
  Area54 m2

  Mälaren 1 er et dejligt lokale med en masse lysindfald og lydabsorberende tæpper. Velegnet til forskellige typer mellemstore konferencer og møder.

 • Mälaren 2

  Number of personsMax 60 gæster
  Area59 m2

  Mälaren 2 har samme behagelige lysindfald og lydabsorberende væg til væg-tæpper ligesom Mälaren 1. Velegnet til forskellige typer mellemstore konferencer og møder.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.