Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Motala Stadshotell

Centralt hotel ved Stora Torget i Motala

Når du træder ind på Best Western Motala Stadshotell, bliver du mødt af en indbydende lobby og en flot reception. Som gæst på dette hotel sover du godt i et pænt indrettet værelse og spiser morgenmad i de gamle rådhuslokaler. Her er en hyggelig restaurant med en stor passion for øl og et stort fitnessrum med flot udsigt over torvet.

Dejlige værelser

Hotellet tilbyder 78 værelser, der enten har udsigt over bugten og Stora Torget eller mod den roligere bagside af ejendommen. Værelserne har behagelige senge og alle nødvendige bekvemmeligheder for et behageligt ophold.  


Restaurant, sauna og fitnessrum

Når du besøger Best Western Motala Stadshotell, kan du nyde både mad og flere forskellige slags øl på restaurant Öltappen. Der serveres også en lækker morgenbuffet, der altid er inkluderet i prisen. Derudover er der en dejlig sauna og et veludstyret fitnessrum, hvor du kan holde træningen ved lige under dit besøg i Motala.  


Motala – Götakanalens hovedstad

Motala ligger smukt ved Götakanalen mellem søerne Vättern og Boren. Her er meget at se og lave for dem, der besøger i byen. Man kan for eksempel gå en dejlig tur langs kanalen og besøge flere historiske steder og udflugtsmål som eksempelvis Borenhults sluser. I Motala er der flere museer og kunstværker at opleve, blandt andet Motala Industrimuseum og skulpturen Turning Cero. Derudover har byen restauranter, caféer, barer og butikker.

Kundevurderinger: 4,0/5 (1.134 anmeldelser)
Best Western Motala Stadshotell

Stora Torget 58, 591 58 Motala

Telefon: +46 141216400

E-mail: info@motalastatt.se

Juniorsuite BW Motala Stadshotell

Ægte krystallysekroner

Eftersom Best Western Motala Stadshotell ligger i en ejendom, der tidligere var byens rådhus, er der stadig en hel del smukke indretningsdetaljer at se her. De fleste hotelværelser har ægte parketgulv, og der er også en hel del krystal, der løber gennem hotellet som en rød tråd. Eksempelvis er der mange fine originale krystalkroner både i lobbyen og på visse værelser.

Vælg værelse

Mad og drikke

Restaurant BW Motala Stadshotell

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Motala Stadshotell

Restaurang Öltappen

Hotellets restaurant drives af rigtige ølelskere, hvilket ses på det store udvalg af øl i de tolv fadølshaner. Og hvis du foretrækker vin eller andre drikkevarer, finder du også et flot udvalg, som du kan nyde her.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 200 SEK pr. ophold. Højst to hunde pr. værelse. Hotellet skal informeres herom inden ankomst.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men der er kommunal parkering i tilslutning til hotellet. Man skal betale for at parkere i dagtimerne, og betaling kan ske via parkeringsautomat eller app. Cirka 200 meter fra hotellet ligger desuden parkeringshuset Akasian.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Renseri
 • Fitnesscenter
 • Ismaskine
 • Lounge/bar
 • Restaurant
 • Sauna
 • Billetkontor teater
 • Safety boks
Gym BW Motala Stadshotell

Fitnessrum

På hotellets første etage er der et fitnessrum med forskellige typer maskiner og forskelligt udstyr. Her kan du træne kondition, styrke og bevægelse til en fantastisk udsigt over torvet og søen Vättern.

Sauna BW Motala Stadshotell

Sauna

Efter et træningspas eller måske en hel dag langs Götakanalen kan du slappe af i hotellets sauna.

Møder og konference

Best Western Motala Stadshotell er netop i gang med at renovere sine konferencerum, hvorfor der ikke kan bookes lokaler i øjeblikket. I mellemtiden samarbejder hotellet med Folkets Hus Motala, hvor der kan holdes konferencer med overnatning. Ved endagskonferencer kan hotellet også være behjælpelig med kontaktoplysninger til andre aktører.


Konferencebooking

E-mail: konferens@motalastatt.se

Telefon: +46 141 216400

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.