icon

Best Western Stöten Ski Hotel

Exterior BW Stoten Ski Hotel

Skihotel på bakkerne i Sälen

Lige uden for Sälen i Dalarna bydes du velkommen til skiområdet Stöten og Best Western Stöten Ski Hotel. Her får du en uforglemmelig oplevelse på fjeldet med knasende sne i vintersæsonen og det fremragende koncept ski in/ski out. Efter en hel dag på pisterne kan du varme dig i saunaen, spise på restaurant Brasseriet og opleve en stemningsfuld afterski.

Plads til afslapning 

Værelserne på Best Western Stöten Ski Hotel er inspireret af det omkringliggende fjeldmiljø og tilbyder både afslapning for trætte ben og en god nats søvn. Her kan du booke et bekvemt dobbeltværelse, en minisuite eller en ekstra rummelig suite. Alle værelser har skiopbevaring, hvilket er perfekt, hvis du medbringer eget udstyr og har brug for at opbevare det.


Restauranter, dagligvarebutik, legerum og mødelokaler

Både i hotelbygningen og på skistedets øvrige bygninger er der flere restauranter, caféer og barer, hvor du kan fylde energidepoterne op før, mellem og efter skiturene. Ved hotellet ligger Stötens mest populære restaurant Brasseriet, som serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Det tilbydes også afterski i et klassisk pubmiljø med livemusik og quizaftener. Desuden er der dagligvarebutikken Tempo, et legerum til børnene og fire lokaler til møder og konferencer i hotelbygningen. I de andre bygninger på stedet er der spa, bowling, skiudlejningsbod og yderligere konferencelokaler.


Vinterparadiset Sälen

For de fleste mennesker er Sälen forbundet med hvide fjeldtoppe, minusgrader og skiløb – både alpint og langrend. Sälenfjällen er Sveriges sydligste fjeldområde og har 50 skiløjper med varierende sværhedsgrad. Derudover er der 45 kilometer langrendsspor, hvoraf tre kilometer er oplyste spor. Lige syd for Sälen by ligger startpladsen for det berømte svenske skiløb Vasaloppet, som hvert år lokker deltagere fra hele verden til. Ud over skiløb kan du tage på snescootersafari, køre gokart på isbane, køre i hundeslæde eller se fjeldene til fods med snesko.

Kundevurderinger: 4,1/5 (19 anmeldelser)
Best Western Stöten Ski Hotel

Granfjällsstöten, 780 67 Sälen

Telefon: +46 28075000

E-mail: info@stoten.se

icon

Et hotel på skipisten

Best Western Stöten Ski Hotel ligger i hjertet af Sälens nordligste skisportssted med pisten lige uden for døren – et drømmested for alle, der elsker at stå på ski. Som gæst på dette hotel behøver du ikke spilde et eneste minut af skiferien på at slæbe udstyr hen til liften og derefter snøre støvlerne. Her tager du bare dine skistøvler på, klikker skiene på uden for døren og glider afsted!

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Brasseriet BW Stoten Ski Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Brasseriet BW Stoten Ski Hotel

Brasseriet

Restaurant Brasseriet serverer morgenmad, frokost og middag. Menuen har noget for feinschmeckeren og den, der ønsker et enklere måltid. Desuden arrangeres der temaaftener med eksempelvis taco- og steakhousebuffet.

Brasseriet er også stedet for dig, der er på udkig efter Sälens bedste afterski.

Bistron BW Stoten Ski Hotel

Bistron

I den hyggelige café Bistron kan du fylde energidepoterne op og varme op mellem skiturene. Her er der behagelige sofaer og lænestole, hvor du kan slå dig ned med en kop kaffe eller en kop varm kakao foran ilden. Desuden er der lettere mad og kager.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To børn på op til 3 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser, uden at det koster et ekstragebyr.


icon
Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering og mulighed for opladning af elbiler.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Sauna
 • Børneaktiviteter
 • Wi-fi
 • Forretningscenter
 • Konferencelokaler
 • Festlokaler
 • Shop
 • Accessible parking
 • Transfer til lokale attraktioner
 • Gratis parkering
 • Parkering
Sauna BW Stoten Ski Hotel

Sauna

Efter en hel dag på pisterne kan det være rart at slappe af i en varm sauna. Saunaen kan benyttes gratis af hotellets gæster.

Gym BW Stoten Ski Hotel

Fitnessrum

Hvis du vil supplere skiløbet med styrketræning, er du velkommen i fitnessrummet på Vattufjäll. Her er der håndvægte, vægtstænger og maskiner. Adgang til fitnessrummet koster 70 SEK.

Møder og konference

icon

43

Hotelværelser

icon

7

Mødelokale

icon

300

Bio opstilling

Hotellet tilbyder to mindre konferencelokaler i samme bygning. Derudover er der yderligere fem lokaler på Vattufjäll med plads til 300 deltagere. Her kan I mødes i et fjeld- og naturnært miljø, hvor der er gode muligheder for at veksle mellem mødeaktiviteter og forskellige inden- og udendørs aktiviteter.

Konferencebooking

E-mail: info@stoten.se

Telefon: +46 280 75 000

 • Conference Roten BW Stoten Ski Hotel

  Roten

  iconMax 16 gæster
  icon23 m2

  Roten er et rummeligt mødelokale med plads til 16 personer i konferenceopstilling.

 • Conference Stubben BW Stoten Ski Hotel

  Stubben

  iconMax 16 gæster
  icon23 m2

  Stubben er også et rummeligt mødelokale med plads til 16 personer i konferenceopstilling.

icon

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.