Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotel Kronjylland

Prisvindende historisk boutiquehotel

Omsorg, dedikation og afslapning er bare et par af de ord, der bedst beskriver Best Western Plus Hotel Kronjylland. Med høj professionalisme skabes en hjemlig atmosfære, hvor der er kælet for enhver detalje på det prisvindende historiske hotel. Beliggenheden er i hjertet af Randers, hvorfra der er nem adgang til det centrale Østjylland.

Prisvindende gæstetilfredshed

Som klassisk boutiquehotel har Best Western Plus Hotel Kronjylland fokus på gæsternes trivsel. Værelserne er støjdæmpede, morgenbuffeten er allergivenlig og gårdhavemiljøet får gæsterne til at drømme sig væk til sydlandske himmelstrøg. Her er gæsten i fokus – noget, der desuden bekræftes i de adskillige priser, som hotellet har vundet.


Støjreducerede værelser

Hotellet tilbyder 64 værelser som alle er holdt i diskret international boutiquestil, hvor mættede mørke jordfarver og lyse træsorter tilsammen skaber en behagelig mild atmosfære. Dynerne er allergivenlige, puderne har forskellige hårdhedsgrader og værelserne er støjreducerede. I alle værelser er der nye Smart-TV med Chromecast, skrivebord med læselys samt lænestol.


Allergivenlig skandinavisk morgenbuffet

Hotellets skandinaviske morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen og byder på et bredt udvalg af økologiske og lokale råvarer blandt andet fra lokal prisbelønnet producent. Buffeten tilbyder også allergivenlig morgenmad med gluten- og laktosefrie produkter samt vegansk og vegetarisk udvalg.


Stemningsfulde møde- og konferencelokaler

På hotellet kan der indkaldes til møde i både professionel og afslappet atmosfære i et af hotellets behagelige lokaler, som alle har trægulve og dagslys. Lokalerne rummer fra 10 til 70 deltagere.


Hjertet af Østjylland

Randers Regnskov, Elvismuseet Memphis Mansion, Djurs Sommerland eller storbyen Aarhus er alt sammen indenfor rækkevidde. Med placering centralt i Randers og med udgang til den lokale bymidte kan du bevæge dig vidt og bredt omkring og ud i det danske Kongerige.

Kundevurderinger: 4,4/5 (604 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Kronjylland

Vestergade 51-53, 8900 Randers

Telefon: +45 86414333

E-mail: mail@hotelkronjylland.dk

BW Kronjylland lobby

100 års service

Hvis væggene kunne tale, er der uden tvivl masser af gode historier gemt i væggene på Best Western Plus Hotel Kronjylland. Hotellet blev oprindeligt bygget i 1910 og er dermed med i en lille og yderst eksklusiv skare af historiske hoteller i Danmark. Siden 1991 har hotellet været familieejet og er konstant blevet forandret og forbedret.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Kronjylland lounge

Loungeområde med bar

I hotellets loungeområde er der behagelige sofaer og lænestole hvor gæster kan sidde og nyde stemningen mens dagens avis læses - måske i stearinlysenes skær. I baggrunden er der dæmpet loungemusik.  Baren tilbyder et udvalg af vin, longdrinks, øl og vand samt gode specialøl fra det nærliggende populære Randers Bryghus.

BW Kronjylland Courtyard

Gårdhaven - en hyggelig oase

Efter en lang dag på farten er gårdhaven et absolut eftertragtet sted. Her er både skyggende træer og duftende lavendler. På de solrige dage er der også masser af parasoller, som sikrer nydelse uden solskoldning. Tag en lille hvilepause og træd ud i den hyggelige oase, hvor hotellets personale naturligvis også står klar til at servicere.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

1 barn op til 12 år, er gratis i eksisterende senge ved 2 betalende voksne.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har gode parkeringsmuligheder med egen parkeringsplads beliggende foran hotellet. Her er også mulighed for opladning af elbil med en ladestander med to udtag. Prisen for parkering på hotellets parkeringsplads er DKK 95,00 per døgn.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Bagageopbevaring
 • Renseri
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Forretningscenter
 • Print-service tilgængelig
 • Konferencelokaler
 • Festlokaler

Møder og konference

63

Hotelværelser

3

Mødelokale

70

Bio opstilling

Hotellet tilbyder stemningsfulde konferencelokaler hvor dagslys og trægulve skaber en professionel og indbydende atmosfære. Lokalerne er udstyret med nyeste teknologi og de forskellige størrelser gør dem ideelle til ethvert arrangement, der både skal være professionelt og afslappet.

 • Konferencelokale

  Number of personsMax 70 gæster
  Area102 m2

  Hotellets største konferencelokale er dette med plads til 70 siddende deltagere. Kun fantasien sætter grænser for hvad, lokalet kan bruges til. Lokalet er lyst og samspillet mellem dagslys og trægulv gør lokalet indbydende og rart.

 • Mødelokale 1

  Number of personsMax 10 gæster
  Area15 m2

  Dette mødelokale er en dejligt lyst lokale med dybde og ro. Her er plads til 10 siddende deltagere og er ofte brugt til mindre møder, gruppearbejde og lignende.

 • Mødelokale 2

  Number of personsMax 8 gæster
  Area14 m2

  Mødelokale 2 er et populært intimt lokale med dybde og ro. Dette er hotellets mindste mødelokale og egner sig derfor max til 8 siddende deltagere. Lokalet er lyst og bruges ofte til mindre møder, jobsamtaler, etc.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.