icon

Gl. Skovridergaard, BW Premier Collection

BW Gl Skovridergaard junior

Bo eventyrligt i smukke Silkeborg

Silkeborg er kendt for sin bjergtagende natur, de smukke søer og de klare farver. Midt i idyllen ligger Hotel og konferencecenter Gl. Skovridergaard, som emmer af fred og charme med sine smukke historiske bygninger med naturen som kulisse. Udsigten er til hotellets overdådige park, som byder på et hav af naturskønne oplevelser. Indenfor er stemningen varm og charmerende med et touch af kongelig nostalgi.

Værelser med udsigt

På hotel Gl. Skovridergaard hersker fred og idyl, samt et udeområde med gårdsplads, alléer, historiske bygninger og en smuk anlagt park. I hovedbygningen og Gammelgården er værelserne forskellige både i størrelse og indretning, men fællestegnet for de allerfleste er den smukke udsigt til parken. Et af dem har i tidernes morgen endda været kongelig residens for Kong Frederik VII. I Gul Fløj er værelserne mere ens i udtrykket, og er alle udstyret med en skøn balkon.


Restaurant Orangeriet

I Restaurant Orangeriet kan gæsterne smage på årstiden i den hyggelige a la carte-restaurant, hvor menukortet skifter med respekt for årstiderne.


Pragtfuld park

I den smukt anlagte park er der mulighed for samtaler og små hvil flere steder i den overdådige park. Gæster kan således både opholde sig i haverummene, loggiaen, liggehallen og væksthuset.


Sauna, fitness og bar

Indenfor tilbyder hotellet både på sauna og et mindre motionsrum. For gæster, der foretrækker en drink, er der også en charmerende mindre bar, hvor der er bemandet cocktailbar frem til kl. 23.00 og derefter åbent for drinks, øl, vand og vin.


Møde, fester og konferencer

Med sine 65 værelser og 26 mødelokaler er Gl. Skovridergaard et populært sted til afholdelse af konferencer og fester. I det største konferencelokale er der plads til hele 320 siddende personer. De enestående omgivelser skaber en formidabel stemning og en frydefuld oplevelse for hotellets gæster. Og naturligvis har hotellet en stor privat og gratis parkeringsplads.

Kundevurderinger: 4,4/5 (118 anmeldelser)
Gl. Skovridergaard, BW Premier Collection

Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg

Telefon: +45 87225500

E-mail: glskov@glskov.dk

icon
BW Gl Skovridergaard Exterior

Kongelig historik

Hovedbygningen er Silkeborgs næstældste bygning og hotellet har både været kuranstalt, Skovridergård og sanatorium. Det har også været kongelig residens for Kong Frederik VII og Grevinde Danner, der boede på gården under et sommerbesøg og når Kongen var på jagt i Silkeborgskovene. Derfor var der i flere år et værelse, som hed Kongeværelset.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Gl Skovridergaard Orangeriet

Restaurant Orangeriet

I Restaurant Orangeriet kan gæsterne smage på årstiden i den hyggelige a la carte-restaurant, hvor menukortet skifter med årstiderne. Helt konkret skifter det 7 til 8 gange om året, da fokus altid er på sæson og gerne lokale råvarer. Menukort består af fem mindre retter, så gæsterne altid har mulighed for at smage flere af sæsonens dejlige råvarer.

BW Gl Skovridergaard Restaurant

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 10:00


icon
Barn

Et barn op til 3 år bor gratis med to betalende voksne.


icon
Kæledyr

Hunde kan medbringes på forespørgsel grundet begrænset antal værelser hvor hunde er tilladt. Der opkræves et gebyr på 195 kr. pr. nat pr. hund.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

Stor gratis parkeringsplads hvor der også er ladere til elbiler.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Safety boks
 • Forretningscenter
 • Ismaskine
 • Gratis parkering
 • Parkering

Møder og konference

icon

65

Hotelværelser

icon

26

Mødelokale

icon

320

Bio opstilling

Hotel Gl- Skovridergaard har hele 26 mødelokaler og er flittigt brugt til afholdelse af møder, konferencer og fester. Flere af lokalerne ligger diskret og alle har en smuk udsigt til naturen. Se lokaleoversigten her.

 • BW Gl Skovridergaard Havesalene

  Havesalene

  iconMax 325 gæster
  icon72-300 m2

 • BW Gl Skovridergaard meeting amenities

  Galleri 1-9

  iconMax 8 gæster
  icon18-20 m2

 • BW Gl Skovridergaard biblioteket

  Biblioteket + Verdensrummet

  iconMax 10-14 gæster
  icon35-50 m2

icon

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med mindst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt udvidede faciliteter