Spring til hovedindhold
Best Western logo

Benniksgaard Hotel, BW Signature Collection

Idyllisk hotel i gammel slægtsgård i naturskønne omgivelser.

Benniksgaard Hotel med sine 71 værelser er beliggende i en gammel slægtsgård fra 1393. Her bor man i naturskønne omgivelser med udsigt over Flensborg Fjord. Alle bygninger har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Det 4-stjernede Benniksgaard Hotel har en smuk beliggenhed ved Flensborg Fjord. Navnet Benniksgaard stammer fra den slægtsgård, som kan dateres tilbage til 1393. Benniksgaard er i dag privatejet og drives som hotel.  Alle bygninger har gennemgået en fuldstændig og smuk renovering. Stilen er rustik med fritlagte bjælker, og de lyse farver skaber en let og indbydende stemning.


Den gamle hønsestald er blevet til Restaurant Pejsestuen, den største staldlænge er blevet til en værelsesfløj med 31 værelser, og i det gamle stuehus fra 1782 er der nu indrettet 14 store og flotte værelser og suiter. 


Konference og fest

Hoteller tilbyder også dejlige konferencelokaler med mulighed for op til 200 gæster, samt lokaler, hvor der kan holdes fester af enhver art. 


Ting at lave i og omkring Gråsten 

Mulighederne i og omkring Gråsten er mange. Der er noget for enhver smag hvad enten man er til fysisk aktivitet eller afslapning.  Den 84 km lange vandrerute på Gendarmstien langs Flensborg Fjord løber lige forbi hotellet. Gråsten Slot ligger kun nogle få kilometer fra hotellet, hvor man kan gå en tur i dem smukke park, når slottet ikke er beboet af Dronningen eller af de kongelige familiemedlemmer. 


Golf

Hvis man er mere til golf, er der mulighed for at begive sig ud på en af Danmarks smukkeste golfbaner. Banen har en fantastisk udsigt ud over Flensborg Fjord og er anlagt i et naturfredet område.  

Kundevurderinger: 3,5/5 (2 anmeldelser)
Benniksgaard Hotel, BW Signature Collection

Sejrsvej 101, 6300 Graasten

Telefon: +45 7465 0949

E-mail: info@benniksgaardhotel.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Børn under 3 år kan indkvarteres i eksisterende senge uden beregning. Barn under 2 år kan indkvarteres i barneseng for DKK 350 opredning inkl. morgenmad per nat/per barn. Barnepris gælder indtil man er 12 år.


Kæledyr

Kæledyr kan medtages ved forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Parkering

Gratis parkering. Adgang til ladestik til el-bil.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Ekspres indtjekning
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.