Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Tønderhus, Sure Hotel Collection by Best Western

Charmerende hotel i det sydlige Danmark

I det sydlige Danmark, få kilometer fra den tyske grænse, ligger den hyggelige lille by Tønder. Charmerende Hotel Tønderhus, Sure Hotel Collection by Best Western, ligger midt i den lille by. Her bor man godt, og vil man have lidt royalt flair, vælger man at booke dronningsuiten.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Så snart du træder ind ad døren, vil det dedikerede personale forkæle dig med omsorg og sørge for, at du har alt, hvad du behøver for et skønt og afslappende ophold. Hotellet har 65 komfortable værelser med eget badeværelse, hårtørrer, buksepresse, minibar, radio/tv og trådløst internet. Du har også mulighed for at udfordre dig selv og dine medrejsende med en omgang billard på hotellet.  


Restaurant

Hotellet har en restaurant med dygtige kokke og tjenere, som sætter den gode madoplevelse højt. Her går man ikke på kompromis med kvaliteten men bruger kun årstidens bedste råvarer.


Frokosten kan være alt fra lokale specialiteter såsom stjerneskud eller en traditionel dansk pariserbøf til en sønderjysk æggekage med alt det gode tilbehør.


På aftenmenuen kan man forkæle sig selv med fisk fra Vesterhavet eller en saftig Tournedos af dansk kvie.  


Konference og fest

Hotellets charmerende lokaler danner de perfekte rammer for både store og små fester, bryllupper, konfirmationer, barnedåb, receptioner og konferencer. Gæster har mulighed for at parkere gratis på hotellets egne parkeringspladser og på de offentlige parkeringspladser ved siden af hotellet, hvor der også er ladestandere til elbiler.  


Historie

Tønder fik lybsk stadsret helt tilbage i 1243, hvilket gør den til landets ældste købstad. Selvom byens havn og direkte forbindelse til havet blev inddæmmet i 1550'erne, kan du stadig nyde synet af de smukke og velbevarede gavlhuse fra 1600- og 1700-tallet, der vidner om byens blomstringstid som centrum for knipleindustrien.  


Ting at lave i og omkring Tønder

Hotellets beliggenhed midt i byen Tønder, kun 5 km fra den tyske grænse, gør det til et ideelt udgangspunkt for at udforske det fantastiske grænselands spændende historie. Beliggenheden giver dig også mulighed for at opleve den rå natur med marsklandets unikke flora og fauna. Et særligt højdepunkt er Sort Sol, hvor tusindvis af stære samles for at hvile sig for natten. Dette naturfænomen opleves bedst i den første halvdel af oktober måned.

Hotel Tønderhus, Sure Hotel Collection by Best Western

1 Jomfrustien, 6270 Tønder

Telefon: +45 74 72 22 22

E-mail: reception@hoteltonderhus.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 10:30


Barn

Børn 12 år og derunder: 250 DKK tillæg


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Gratis parkering. Adgang til ladestandere til elbiler.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Kontinental morgenmad inkluderet
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Skopudsning maskine
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.