Spring til hovedindhold
Best Western logo

Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western

Konferencehotel med naturskøn beliggenhed på Fyn

Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western er det oplagte valg, uanset om du er på udkig efter en romantisk parferie eller har brug for et sted til at holde dit næste møde eller konference. Denne fynske hotelperle har beliggenhed tæt på Middelfart og kan nås på kun 3 minutter fra E-20 motorvejen.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Træd ind på et skønt konferencehotel med 74 velindrettede og moderne dobbeltværelser med bad, tv og gratis wi-fi. Hotellet ligger smukt i grønne omgivelser med skøn have og skov og er et oplagt valg, hvad enten du ønsker en afslappende eller aktiv ferie.   


Restauranten 

På Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western har du mulighed for at besøge hotellets restaurant, hvor der serveres lækker mad af høj standard. Hvad enten det gælder fester eller spisende hverdagsgæster, så bliver der her kræset om smagen og detaljerne for at sikre en uforglemmelig kulinarisk oplevelse.   


Møder og konferencer 

Uanset hvilken størrelse begivenhed du er i gang med at planlægge, så er Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western med sine mange års erfaring klar med udstyr, kompetent personale og de helt rigtige mødelokaler med plads til op til 200 gæster.   


Natur 

Hotellets grønne omgivelser med stor have, skovsø, marker og skov gør det til en sand perle for rejsende, der leder efter et ophold tæt på naturen. Lokationen egner sig også perfekt til at holde bryllup såvel som andre fester.    


Bar 

Når man er træt efter en lang dag med møder, har man mulighed for at komme helt ned i gear med en kølig fyraftensdrink på hotellets bar Under Hønsehuset.   


I området 

Der findes mange spændende seværdigheder og oplevelser ganske kort fra Fjeldsted Skov. Du kan blandt andet tage ud og besøge de hyggelige landsbyer i området, eller komme op i de højere luftlag med Bridgewalking i Middelfart. Humlemagasinet i Harndrup er bestemt også et besøg værd.Pending sales script

Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western

Store Landevej 92, 5592 Ejby

Telefon: +45 64881660

E-mail: info@fjelstedskov.dk

Vælg værelse

Mad og drikke

Caféen på Fjelsted Skov

På hotellets restaurant bydes både hotellets gæster og forbipasserende velkommen til at nyde lækker mad. Her serveres frokostbuffet, aftenbuffet og søde sager. Køkkenet er åbent fra tirsdag til lørdag kl. 12.00 - 20.30.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 10:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis med to betalende voksne i eksisterende møbler.


Kæledyr

Kæledyr kan medtages ved forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Gratis parkering. Adgang til ladestik til el-bil.


Andre ydelser

  Møder og konference

  For dem, der planlægger at afholde konference, møde eller kursus på Fyn, er Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by BW et godt valg. Med 13 forskellige konference- og mødelokaler og en kapacitet til op til 200 deltagere, er der gode muligheder for at kombinere og tilpasse arrangementer efter behov. 

  Konferencebooking

  E-mail: info@fjelstedskov.dk

  Telefon: +45 64 88 16 60

   Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

   En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.